Advert
Advert
Advert

Plaj Eğlencesi Ürünler

Plaj Eğlencesi Ürünler
Plaj Eğlencesi Ürünler Hakkı DUMAN

Yaz tatili ile birlikte yazın ihtiyaç duyulacak şeyler satın alınır. Bunlardan kimisi zorunlu ihtiyaçlardır kimisi tatil ihtiyaçlarıdır. Tatil için de alınan bazı ürünler zorunlu ihtiyaçtan ziyade eğlenmek amaçlıdır.

Eğlenmek amaçlı alınan ürünlerin başında deniz topugelmektedir. Plajların ve havuz başlarının vazgeçilmez en klasik eğlencelerindendir. Küçük, büyük herkes için çok tercih edilen bir aktivitedir.

Deniz topları diğer toplara göre daha büyük bir ebata sahiptir. Rengârenkdilimler şeklinde üretilmiştir. İstenildiği zaman şişirilebilir. İstenildiği zaman havası söndürülüp rahatlıkla taşınabilir. Nispeten kalın malzemeden üretildiği için patlama riski azdır. Kullanılan alan kum ve deniz olduğundan patlama riski daha düşüktür.

Deniz topu safin almak ve özelliklerini incelemek için Buradan Aldim sitesini takip edebilirsiniz. Küçük ya da büyük boyutlarda, kaliteli ürünleri inceleme fırsatı bulabileceğiniz bir platformdur.

Deniz tatili esnasında en hassas olunan konu bebeklerdir. Bebeklerin üşütüp hasta olmamalarını isteriz ancak bebekleri güneşin zararlı ışınlarından da korumak gerekir. Bu durum için bebekler için uygun olan güneş kremleri kullanılabilir ancak güneşin dik ışınları bebeğin başına çarpabilir.

Bebekleri bu durumdan korumak için gölgelikli bebek simitleriüretilmiştir. Bu ürün ile beraber bebek hem denizin ya da havuzun keyfini sürebilmekte hem de güneş çarpmasından korunmaktadır.

Güneşin d vitamininden faydalanması önemlidir ancak güneşin zararlı ışınlarının başına çarpması beyin kanamasına kadar yol açabilir. Bu sebeple yapılması gereken en önemli şey bebekleri önceden önlem alarak koruma altında tutmaktır.

Bebek Simitlerinin Özellikleri

Bebek simitleri bebeğin kollarının altından giydirilir ve şişirilir. Çocuğun gövdesi su üstünde kalır ve batması engellenmiş olur.Şişirilen ürün toplu olarak bel bölgesinde simit oluştururken başın üstünde de gölgelik yapacak şekilde tasarlanmıştır. Bazı ürünler ise bebeğin üstünde oturabileceği şekilde tasarlanmıştır.

Deniz Topu ve Simitler Nasıl Şişirilir?

Tüm şişme ürünler gibi deniz topu ve bebek simitleri şişirme pompalarıile şişirilir. Bazı durumlarda ağız yolu ile de şişirilir ancak bu çok zahmet gerektirir.

Şişirme pompaları emanuel ya da otomatik olarak ikiye ayrılır.

  • Emanuel pompalar el ya da ayak yordamı ile şişirir.
  • Otomatik pompalar pilli ya da şarjlıdır. Mekanizması çalıştırıldığı vakit şişirme işlemini gerçekleştirir.

Dilediğiniz şişirme pompası çeşidini Buradan Aldim sitesinden bulabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!