Advert
Advert
Advert

Ameliyat Olmadan Yüz Gençleştirme

Ameliyat Olmadan Yüz Gençleştirme
Ameliyat Olmadan Yüz Gençleştirme Hakkı DUMAN

Genellikle orta yaşlarda cilt sorunları ile insanların karşı karşıya kalması bu sorunun hem sağlık hem de psikolojik sorun olarak görülmesine neden olmaktadır. Son zamanlarda ilerleyen tıbbi bir çok yöntem cilt yenilenmesine ve hiçbir estetik ameliyat olmadan ameliyatsız yüz germe işlemlerinin yapılabilmesini sağlayabilmektedir. Ameliyatsız olarak yüzlerinin daha genç görünmesini isteyen kişiler hiçbir cerrahi müdahale görmeden ciltlerinin birkaç işlem ile daha genç görülmesini sağlayabilme imkanına sahiptir. Peki; ameliyatsız yüz germe işlemi hangi yöntemler ile yapılabilmektedir?

Kilit Askı Yöntemi: Tıbbi olarak özel tasarlanmış silikon ipler sayesinde işlem esnasında esnek iğneler kullanılarak uygulanan bir ameliyatsız yüz germe işlemi olan kilit askı yöntemi yüz germe işlemlerinde en fazla kullanılan tedavi yöntemidir. Ortalama olarak yarım saat ila bir saat aralığında süren bu işlem sonrasında kişi yüzünün kilit askı yöntemi ile daha genç görünmesini sağlayabilmektedir. Bu işlem kalıcılığını ortalama olarak üç yıl kadar koruyabilmektedir. Kişiden kişiye değişen kilit askı yöntemi ile yüz gerginliği koruma süresi bazı kişilerde altı yıla kadar uzayabilmektedir. Bu işlem esnasında dikkat edilecek olan husus kişinin yüzündeki mimik ve ifade sistemini korumasını sağlamaktır.

Thermage Yöntemi: Thermage yöntemi genellikle karın bölgesi, gıdı bölgesi, üst bacak, kol, popove yüz gibi bölgelerde sarkmanın engellenmesi için uygulanan bir sistemdir. Genellikle 40 – 60 yaş aralığında kadın ve erkeklere uygulanabilen bu sistem ile yüz germe işlemi de başarıyla yapılabilmektedir.

Endopeel Yöntemi: Kaş ve çevresi, göz çevresi, dekolte, elmacık kemiği, selülit tedavisi, popo kaldırma, kasık germe gibi işlemlerin daha uygun bir şekilde yapıldığı endopeel yöntemi ile cilt germe işlemi yüzde de sıklıkla uygulanan bir işlemdir. Bu işlemde kas içine enjekte edilen bazı doğal yağlar cildin daha diri görünmesini sağlamaktadır.

Altın İğne Yöntemi: Cilt gençleştirme işlemlerinde en sık yapılan uygulamaları kapsayan altın iğne yöntemi cildin üst bölgesine etki ettiğinden cildin alt kısmına zarar vermemektedir. Cildin alt tabakasına zarar vermediği için bu uygulama en sık yapılan uygulamalar arasına konulabilir. Tekrar etmekte hiçbir sakınca olmayan altın iğne yöntemi ile cilt gençleştirmek çok kısa bir süre içinde yapılan bir uygulama çeşidine sahiptir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!