Advert
Advert
Advert

Altın İsimli Kolyenin Adresi

Altın İsimli Kolyenin Adresi
Altın İsimli Kolyenin Adresi Hakkı DUMAN

Kadınlar ve erkekler için ürettikleri takılar ve pırlantalardan oluşan ürün yelpazesi, müşterileri tarafından LizayPırlanta şirketinin sevilmesini ve tercih edilmesini sağlamaktadır. Ürünlerin en iyi şekilde muhafaza edilerek gönderilmesi, hem müşteri memnuniyeti hem de garantili hizmete yön vermektedir. Pırlanta yüzükler, altın kolyeler bulunan siteden setler halinde ürünler de alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri arasından kendi bütçenize uygun olan şekli seçerek, ücretsiz kargo eşliğinde siparişinize kavuşabilirsiniz.

Söz yüzükleriyle Kendini Özel Hisset

Hizmetleri arasında söz yüzükleriolan LizayPırlanta’nın, kaliteli ürünleri sürekli insanların mercekleri altındadır. Yuvarlak altın bir plaka üzerinde küçük nazar boncuğu bulunan ham madde halindeki kolyenin üzerine, kadın ya da erkek ismi yazılarak müşterilere gönderilmek üzere kutulanır. İki ile üç iş günü içinde teslim edilen bu kolyeler, kargo aracılığıyla ülkenin dört bir yanına ulaştırılmaktadır. Şık ve güzel görüntüsünün yanında altın zincire de sahip olan kolye, kadınların boynunda oldukça hoş durmaktadır.

Sertifikalı Kolye Gönderimi

Kolyenin yapımında kullanılan malzemelerin ve ayarlarının yazılı olduğu sertifika sayesinde, yüzüklerin ve kolyelerin kalitesini belgelemiş olacaksınız. Böylelikle internet sitesinden aldığınız tüm ürünleriniz, kaliteli ve belgeli olacaktır. Bu belgeler sayesinde siteye ürünleri bakıma gönderebilir, yaşanan kararma ya da yağlanmalar sonucundaki olumsuz görüntülerin giderilmesini sağlayabilirsiniz. Satın aldıktan sonra ürünlerinizde iki yıl garanti süresi veren LizayPırlanta’nın müşteri memnuniyetini her zaman zirvede tutmayı hedeflediği bilinmektedir. İnternet sitesi lizaypirlanta.com olan şirket, müşterilerine canlı destek hizmeti de sunmaktadır.

Destek Hattı ve Özel Paketlenmiş Ürünler

Canlı destek hizmeti sayesinde, sipariş vermeden önce herhangi bir ürün hakkında detaylı bilgiyi, sipariş verdikten sonra da ürününüzün durumunu, şirketten çıkıp kargoya verilip verilmediğine kadar bilgiyi öğrenebilirsiniz. Özel hizmetleri arasında yer alan nişan ve evlilik yüzüklerinin içine isim yazma durumu da site tarafından sağlanmaktadır. Ürünlerinin hem güvenilir şekilde gönderildiğinden hem de birisine hediye edilirken kullanılması için özel karton kapaklı, kurdeleli bir şekilde paket halinde gönderim sağlamaktadır. Müşterilerinin yakından tanıdığı işletme, kalitesinden ödün vermeden ürettiği farklı alanlarda kendi parlaklığını sunan pırlantaları sahipleriyle buluşturmaktadır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!