Advert
Advert
Advert

Pierre CardinWoven100 HalıZarafetini Taşıyın| Modapek Halı

Pierre CardinWoven100 HalıZarafetini Taşıyın| Modapek Halı
Pierre CardinWoven100 HalıZarafetini Taşıyın| Modapek Halı Hakkı DUMAN

 Bir evin önemli bir gereksinimi olan halılar tüm ülkede de kullanılan zaruri birihtiyaç olmuştur.Evlerde kullandığımız halılar hem soğuktanhem de dekoratif amaçlı kullanılan eşyalarıdır. Günümüzde herkesin kendi zevklerine göre tercih ettikleri halılar artık elle dokumacılıktan ötede,fabrikalarda daha modern şartlarda üretimebaşlamıştır.Gelişen teknolojiyle dokumacılık alanda çok farklıİplik ürünler kullanılmaya başlamıştır.

İpliksanayisiyle, dokumacılıkta farklı renklerde değişik modellerdehalı üretimi yapılmıştır. Bu yapılan dokumacılıkta çok çeşit halı dokuma stili ve renk tonları mevcuttur. Bu tarz dokuma stiline sahip ve ismini duyuran marka olarak bilinen PierreCardin kalitesiyle üretilen woven100 halı her evde kullanılan marka isim yapmış halılardır.

Pierre Cardın Hali Woven100Özellikler

Pierre Cardinwoven100halı yapısı itibariyle ince bir halıdır. %100 doğal ipliklerle üretilen woven100kalitesigörüntüsü ve dizayn edilen düzeniyle evinizde çok farklı bir ihtişam yaratır.Teknolojik makinenin verdiği imkânlarla viskon ve akrilik iplik dokumasıyla woven120 kalite özelliğini göstermiştir.

Pierre Cardinwoven120 halı model serisi olarak pamuk atkı kullanılmıştır.Pierre CardinhalıFiyatları kullanılan iplik özelliğinden tozlanma ve tüylenme yapmaz. Bu özelliğiyle %85 oranında tozlanma ve tüylenme azalmaktadır.

Pierre CardinWoven 100 Halısı Önemini Gösteren Nedir

Pierre Cardinwoven100 halıolan kalitesiyleince, parlak ve yumuşak bir dokuya sahip olan bir halıdır. Parlak bir dokusuyla ve işleme dokusuyla evlerinizde çok güzel bir dekorunu oluşturacaktır.Viskon, akrilik ve ipek ipliğin karışımıyla yapılan bu halı ayağınızın altında yumuşak dokusunu hissetmeniz sizi çok rahatlatacaktır.

Bu rahatlamanın verdiği güvencesiyle PierreCardinwoven 100 halı seçeneği olan bu marka üründen almak en doğru karardır. Woven 100 halısından almak isterseniz istediğiniz model ve ölçülerde Modapek firmasında bu kaliteli olan wovenhalıyı temin edebilirsiniz.

Pierre CardinWoven 100 Halısının Fiyatları

Pierre Cardinwoven 100 Halı marka olan PierreCardin’ın ürettiği bir halı çeşididir.Woven 100 halısı,kullanılan iplik kalitesiyle vedokumasıyla kaliteli bir üretim düzeyinde ileri üst seviyeye çıkmıştır.Woven 100 halısınınfiyatlarıhalıların ebadına göre değişmektedir. Modapek firmasıolarak müşteriler için belirli bir fiyat üzerinde satmaktadır. Almak isteyenler https://www.modapek.com/woven-100  bu firmayla iletişime geçebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!