Advert
Advert
Advert

Şeker Hastalarına Mutluluk Çubuğu

Şeker Hastalarına Mutluluk Çubuğu
Şeker Hastalarına Mutluluk Çubuğu Hakkı DUMAN

Diyabet bir diğer adıyla şeker hastalığı olan hastalarda hayatlarını olumsuz etkileyecek bir çok sorun oluşmaktadır. Bunlardan en önemlisi de şeker hastalığı ile birlikte gelen sertleşme problemi ve cinsel sorunlardır. Diyabet rahatsızlığı bulunan hastaların sertleşme problemlerinin çözümünde mutluluk çubuğu tedavisi kullanılarak bu sorun kolay bir şekilde aşılabilmektedir.

 Penil protez ameliyatları kısa süren ve kolay bir ameliyat olduğu için diyabet hastalarına mutluluk çubuğu takılmasında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Mutluluk çubuğu uygulamasından bir kaç hafta sonra hasta sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşmaktadır.

 Diyabet Hastalarına Mutluluk Çubuğu Takılması

 Mutluluk çubuğu operasyonuna kara veren hastaların öncelikle alanında uzman bir hekime müracaat etmeleri gerekmektedir. Uzman hekim kontrolünde hastaya gerekli tahlil ve tetkikler yapılmaktadır. Daha sorasında hataya uygun olan penil protez türü belirlenerek operasyon kararı netleşmektedir. şeker hastalarına mutluluk çubuğu takılmasında en önemli konu hastaya uygun protez türünün belirlenmesidir.

 Diyabet yani şeker hastalarında hastanın fiziksel ve biyolojik durumu göz önünde bulundurularak bükülebilir protez yada şişirilebilir penil protez uygulanabilmektedir. Her iki protez türü de ameliyathanede genel anestezi altında uygulanmaktadır. Genel anesteziye uygun olmayan hastalarda ise belden altının uyuşturulması ile de bu işlem yapılabilmektedir.

 Şeker Hastalarına Uygulanabilecek Olan Mutluluk Çubukları

 Şeker hastaları içi iki tür mutluluk çubuğu uygulanabilmektedir. Birincisi malleable yani şişirilebilir penil protezlerdir. Cerrahi yöntemle penis içerisine yerleştirilen protezde hastanın ereksiyon halinde kalması sağlanmaktadır. Cinsel ilişki öncesinde protez düz konuma getirilmekte normal zaman da ise aşağı doğru bükülebilmektedir.

 Şişirilebilir penil protezler ise şişirme pompası, su haznesi ve protez kanalı olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Protez uygulaması sırasında yumurtalılara yerleştirilen pompa sayesinde ilişki öncesinde pompa kullanılarak penisin erekte olması sağlanır. Karın içerisine yerleştirilen hazneden penis içerisinde yer alan silindirlere su basılarak penisin erekte hale geçesi sağlanmaktadır.

 Her iki protez uygulamasında da hastalar bir iki gün içerisinde taburcu edilmektedir. Ortalama olarak bir kaç hafta içerisinde de hastalar sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşabilmektedir. Mutluluk çubuğu uygulamaları le ilgili olarak aklınıza takılan sorularınızı www.mutlulukcubugu.com internet sitesinde yer alan iletişim bölümlerinden bizlere iletebilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!