Advert
Advert
Advert

Davetiye Seçiminin İncelikleri Nelerdir?

Davetiye Seçiminin İncelikleri Nelerdir?
Davetiye Seçiminin İncelikleri Nelerdir? Hakkı DUMAN

Davetiyeler özel günlerimizde sevdiklerimizi yanımızda görmek istediğimizi haber vermek için kullandığımız araçlardır. Gelişen tasarım sektörü ile birlikte davetiyelerde tasarımlarıyla göz doldurmaya başladı. Bu durum davetiyeler arasında seçim yapmayı oldukça zorlaştırıyor.

Davetiye Seçiminin İncelikleri Nelerdir?

Yaz mevsimi yaklaştıkça, akıllara düğünler, partiler ve birçok farklı etkinlik geliyor. Bu etkinliklerde kendi tasarımlarınızı oluşturabilir ve misafirlerinizi muhteşem davetiyeler ile davet edebilirsiniz.

Burada, kartlarınız için ideal boyutu seçmekten, A'dan Z'ye davet tasarım sürecinde size rehberlik edecek bilgiler vereceğim. Romantik bir etki yaratacak tipografinin nasıl biçimlendirileceğine ve ekstra özel bir dokunuş eklemek için dekoratif unsurların tasarımınıza nasıl dahil edileceğine bakacağız.

Davetiyeler Hangi Ölçülerde Tasarlanmalıdır?

Düğün davetiyesi hazırlarken çeşitli boyutlarda seçenekler mevcuttur. Kartın ne kadar büyük veya küçük olmasını istediğiniz size kalmış. Bununla birlikte, bir dizi faktörle ilgili olarak boyutlara karar vermeniz gerekir. Burada boyutların çok büyük olması kaba bir görüntü oluşturabilir ve taşımayı zorlaştırabilir. Çok küçük boyutlar ise verilen bilgilerin okunması konusunda sorun yaratabilir. Ayrıca davetiye hazırlarken konacağı zarflar düşünülerek tasarım yapılmalıdır.

Davetlerinizi boyutlandırırken göz önünde bulundurmanız gereken son şey, kartların dikey mi yoksa yatay mı yönlendirilmesini isteyip istemediğinizdir. Bir portre daveti gelenekseldir ve çok zarif görünür. Peyzaj davetleri son yıllarda daha popüler hale geldi ve bunlar, tasarımın dengeli görünmesini ve aşırı kalabalık olmamasını sağlarken etkinlik hakkında daha fazla bilgiye uymanıza izin veriyor. Baskıdan tasarruf etmek istiyorsanız, yatay bir stil seçmek, kartın diğer tarafına baskı yapmanıza gerek kalmadan gerekli tüm önemli bilgilere uymanıza olanak tanır.

Davetiye İçeriği Nasıl Olmalı?

Özellikle düğün davetiyesi seçenekleri eskiden inanılmaz derecede geleneksel ve belli bir formatta görünürdü, ancak şimdi gelinler ve damat adayları, davet tasarımlarında daha fazla bireysellik ifade etmek istiyor. Renk, bir tasarıma güçlü bir ruh hali ve atmosfer duygusu vererek bunu yapmanın harika bir yoludur. Yine de sadeliği tercih ediyorsanız pembe gibi soft tonlar tercih edebilirsiniz. Ve ya altın yaldızlı, gümüş öğeler kullanarak daha iddialı tasarımlar yapılabilir. Yine yazı stili de davetiyelerin en önemli öğesidir.

Fakat siz “Ben bu kadar uğraşamam” diyorsanız, sizin için birçok seçeneği barındıran bir firmadan bahsedeceğim. İnci davetiye sizin için tüm seçenekleri düşünüp birçok farklı tasarımla sizlere hizmet sunmaktadır. Sizlere sadece siteyi ziyaret ederek, seçiminizi yapmak ve sipariş vermek kalıyor. İnci davetiye tüm özel günlerinizde yanınızda…

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!