Advert
Advert
Advert

Yağ Aldırma Ankara

Yağ Aldırma Ankara
Yağ Aldırma Ankara Hakkı DUMAN

Ankara yağ aldırma ameliyatlarımızda, bölgesel yağlarınızdan sizleri kurtararak daha orantılı bir vücuda sahip olabilmenizi sağlıyoruz. Kliniğimizdeki yağ aldırma Ankara operasyonlarımıza lipomatik tekniğini benimseyerek, konforlu bir operasyon sürecini sizler için sunuyoruz. Gıdı, basen, kol, göbek, sırt, bacak, kol gibi farklı vücut bölgelerinde egzersizler yardımı ile gideremediğiniz yağlarınıza, yağ aldırma operasyonlarımız çerçevesinde veda edebilirsiniz. Avantajlı fiyat ve profesyonel müdahale kriterlerini kliniğimizde birleştirerek, ihtiyaçlarınıza karşılık veriyoruz.

En İyi Yağ Aldırma Yöntemi Nedir?

En ideal yağ aldırma yöntemi, lipomatik yöntemdir. Sizlerle buluşturduğumuz lipomatik yağ alma yöntemi, iyileşme süreci, ameliyat süresi açısından çeşitli avantajları sunar. Klasik yağ aldırma operasyonları ardından boşalan derilerin zaman zaman gerdirilebilmesi gerekebiliyor.  Ancak sizlere sunduğumuz lipomatik yap aldırma yöntemimizde bölgedeki bağ dokusuna zarar vermeden operasyonu gerçekleştirip, bu kapsamda karın germe ve benzeri ameliyatlardan sonradan yararlanma zahmetinin önüne geçiyoruz. İşlemimiz klasik uygulamalara göre daha kısa sürer ve sizler için daha konforlu şartları sunar.

Yağ Aldırma Ardından İyileşme Süreci Nasıl?

Yağ aldırma sonrasında iyileşme süreci kapsamında yaşayacağınız tüm detayları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Korse Kullanımı: Operasyonumuz ardından sizlere önerdiğimiz süre çerçevesinde korse kullanımını gerçekleştirmeniz gerekir. Minimum 3 hafta süresince korsa kullanmanızı öneriyoruz. Bu süre ardından yapacağımız kontrol kapsamında ihtiyaca göre süreyi tamamlayabilir veya uzatabiliriz.
  • Normal Hayata Dönüş: Yağ aldırma operasyonumuz ardından ortalama 1 ile 5 gün sonra normal yaşantınıza, işinize devam edebilirsiniz. Ancak bazı hastaların sağlık durumlarına bağlı olarak normal hayata geçiş öncesinde dinleme süresinin biraz daha uzayabildiğini belirtmekte fayda var.

Ankara yağ aldırma operasyonlarımız ardından iyileşme sürecinki kontrollerimiz ile de yanınızda yer alıyoruz.

Yağ Aldırma Kimlere Uygulanabilir?

Yağ aldırma uygulanan kişiler, bölgesel yağ yükümlülüklerinden kurtulmak isteyen kişilerdir. Diğer yandan lipomatik yağ aldırma yöntemi geniş vaka guruplarına uygulanabilir niteliktedir. Lipomatik yağ aldırma operasyonlarımız sayesinde anesteziye uygun olmayan hastalarda yağlarından kurtulma amaçlarına ulaşabilirler. Çünkü bu yöntemimizde anestezi ihtiyacı en az seviyeye iner. Bu noktada elbette ki kullandığımız teknolojik cihazların da etkiler büyüktür.

Lipomatik yağ aldırma operasyonlarımızda, daha önceden de söz ettiğimiz gibi bölgesel yağlar üzerine eğilerek, vücut şekillendirme aşamasında başarı elde ediyoruz. Bu yüzden bölgesel olarak yağlardan kurulmak isteyen ve bunları egzersizlere rağmen vermeyen kişiler yağ aldırma operasyonumuzdan yararlanabilirler. Karın germe ameliyatından çekinen, yağ yükünden kurtulma ihtiyacı duyacak kadar kilolu olan hasta guruplarına yağ aldırma operasyonlarımız ile çözüm sunuyoruz.

Lazer Liposuction ve Lipomatik Yağ Aldırma Arasında Farklar

Lazer liposuction, lipomatik yağ aldırma ayrılıkları:

  • Lazer liposuction yönteminde lazer ısısı ile yağ dokusunu ve bağ dokusunu eritme tekniği üzerinden ilerlenir.
  • Lipomatik yağ aldırma yöntemimizde ise bağ dokusu neredeyse hiç zarar görmez ve yağlara müdahale ön plandadır.
  • Lipomatik yağ aldırmada kanüller çırpma tekniğini uygular ve bu sırada müdahale edilecek yağlar ile bağ dokuları ayrılırlar.

Sizler için gerçekleştirdiğimiz lipomatik yağ aldırma operasyonlarında çok daha avantajlı ve insan sağlığına dost aşamalardan yararlanabilmenizi sağlıyoruz.

Yağ Aldırma Fiyatları

Yağ aldırma fiyatları, yağ aldırılacak olan vücut alanındaki duruma ve ne kadar bölgeden yağ aldırılacağına bağlı olarak şekillenirler. Boyun, kol, bacak, göbek, basen, sırt gibi vücut bölümlerinden sadece biri için bölgesel yağlardan kurtulmak isteyenler ile birkaç bölgede yağlardan kurtulmak isteyenler farklı seans sürelerinde operasyona dahil olurlar. Kliniğimizdeki Ankara yağ aldırma operasyonlarımızdan yararlanmak istediğiniz takdirde avantajlı fiyatları sizler için sunuyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!