Advert
Advert
Advert

Akaryakıtta Bir Numaralı Tercih Naifoğlu Holding Class Petrol

Akaryakıtta Bir Numaralı Tercih Naifoğlu Holding Class Petrol
Akaryakıtta Bir Numaralı Tercih Naifoğlu Holding Class Petrol Hakkı DUMAN

Dünyanın geçtiği en zor süreçlerden biri olan Pandemi sürecinde bile, istihdamını geliştirmeye devam eden Naifoğlu Holding Class Petrol, sektörün devlerinden biri olmaya devam eder. Akaryakıtta hem niteliklihem de uygun fiyatlı petrolü, müşterileriyle buluşturan Naifoğlu Holding, oldukça yakın süreçte müşteriyle hizmetin en iyisiyle tanıştırır. Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan Class akaryakıt, yönetim kurulu başkanı Mahsun Uslu'nun da dediği gibi kar marjlarından feragat ederek, müşterilerine uygun fiyatlı akaryakıt sağlıyor. 2200 kişiye sağladıkları istihdam ve 50 adet istasyonlarıyla sınırlı kalmayıp tüm ülkeye yayılmayı amaçlayan Naifoğlu Holding, İzmir- Çeşme'de yeni bir istasyon açmaya hazırlanıyor. 

Petrolde En İyi KaliteClass Akaryakıt 

Ekonomiyi geliştirmek ve genişletmek adına gösterdikleri çalışmalarıyla, takdir toplayan Class Akaryakıt Naifoğlu Holding, yeni projelerini hayata geçirmeye devam eder. En son Alanya'da ikinci bir istasyon açan firma, İstanbul’da da daha çok istasyon kurmayı gayeliyor. E5 üzerinde; Tuzla, Merter, Göztepe, Kozyatağı ve Sefaköy'de beş istasyon açmayı düşünen Holding, nitelikli akaryakıtı Sadece büyükşehirlerle sınırlı kalmayıp, tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Naifoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Uslu " Yüzlerce hatta binlerce kişiye yeni istihdam sağlayacağız" sözleriyle de açacakları birçok istasyonun garantisini vermiştir. Naifoğlu Holding, hızla büyüyen ve gelişen İstasyonlarıyla, sektöre adını silinmeyecek bir şekilde yazdırmayı başarmıştır. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!