Advert
Advert
Advert

Uğurmumcu Halı Yıkama İle Halılarınız Artık Daha Temiz

Uğurmumcu Halı Yıkama İle Halılarınız Artık Daha Temiz
Uğurmumcu Halı Yıkama İle Halılarınız Artık Daha Temiz Hakkı DUMAN

İstanbul Kartal’da Uğurmumcu Halı Yıkama olarak hizmet veren firmaları sizin için değerlendirdik. Uğurmumcu mahallesi halı yıkama şirketlerinden ÖZTEM bizlere sektör hakkında bilgi verdi ve tecrübelerini aktardı.

Kadınların sevmediği ev işlerinden biri olan halı yıkama oldukça zahmetli ve güç gerektiren bir iştir. Her toplu temizlik dönemlerinde mutlaka halılarda yıkanmaktadır. Hatta halı yıkamadan temizlik yapmış sayılmıyorsunuz. Her iki bahar mevsiminde, kış ve yaz mevsimine hazırlıkta, ramazan bayramı ve kurban bayramı öncesinde toplu temizlik dönemlerine rastladığından kesinlikle halı yıkanmadan temizlik bitirilmez. Halı yıkamanın kadınları çok fazla yorduğu da bir gerçektir. Çünkü çok fazla güç gerektiren bir iş olması sebebiyle artık halılar halı yıkama firmalarına verilip yıkatılmaktadır. Bu sayede kadınların az da olsa ev işlerinden biraz yükleri hafiflemiş oluyor. Yalnız halı yıkatılacak firmanın da güvenilir bir firma olması son derece önemlidir. Öyle gelişigüzel her firmaya halılar yıkatmak için emanet edilmez. Güvenilir halı yıkama firması arıyorsanız bu konuda profesyonel ekibiyle birlikte tam da istediğiniz hizmeti görebileceğiniz uğur mumcu halı yıkama firmasına halılarınızı emanet edebilirsiniz. Bu konuda sayısız referansı ile birlikte müşteri memnuniyetine önem veren bir firmaya halılarınızı bırakmış olacaksınız.

Halı yıkama, bazılarına basit bir iş gibi gelebilir fakat halı yıkama her iş gibi özenle yapılması gereken işlerin başında gelmektedir. Halı yıkama firmaları öncelikle verilen halı siparişlerini alırlar ve halıları başka müşterilerinkiyle karışmasın diye numaralandırırlar. Numaralandırma işleminden sonra halılar büyüklüğüne, ağırlığına göre daha doğrusu türüne göre çeşitli ayrımlar yapılmaktadır. Bazı halılar yırtık olabildiği gibi çok fazla lekeli de olabiliyorlar. Bu tür halıların ayrılarak diğer halılardan farklı işlemlerden geçmesi gerekmektedir. Yırtık ve lekeli olan halıların farklı işlemlerden geçirilmesinin sebebi eğer normal halılara uygulanan işlemlerden geçirilirse yırtık olan halılar daha çok yıpranabileceği gibi lekeli halılarında lekelerinin de çıkmama ihtimali çok yüksektir. Çünkü normal halılarda ne bir yırtık ne de bir leke olmadığından hassas ekipmanlar veya leke çıkarıcı malzemeler kullanılmayacaktır. Bu tür hassas halıların da temizlenmesi noktasında en güzel hizmeti sunan Uğur mumcu halı yıkama firması müşterisinin isteklerini dikkate alarak bunları gerçekleştirmektedir. 

Uğur mumcu halı yıkama firması ayrıca fiyat konusunda da oldukça cazip fiyatlarla halılarınızı yıkamaktadırlar. Halıların yıkanma fiyatları halılar ölçülerek metrekaresine göre hesaplanmaktadır. Fiyatların çok ya da az olması verilen hizmete göre değişmektedir. Kullanılanekipmanların kaliteli teknoloji ürünü olması, çalışan personelin deneyimli olması ve ayrıca kullanılan halı deterjanlarının da kaliteli olması müşterinin firmayı tercih etmesini sağlarken fiyatın da değişmesinde etkili olmaktadır. Aslında önemli olan halılarımızın güzel ve doğru işlemlerden geçirilerek temizlenmesi olduğuna göre fiyat konusunu kafamıza takmamamız gerekmektedir. Verilen hizmete göre hak ettikleri ücreti almak her halı yıkama firmasının hakkıdır. O açıdan eğer işlerini doğru yapan bir firmaya halılarımızı yıkatıyorsak vereceğimiz ücreti gözümüzde büyütmemekte fayda vardır.

Uğurmumcu’da Halı Yıkama, koltuk yıkama, yorgan yıkama gibi hizmetlerle on binlerce kişiye hizmet veren ÖZTEM’e çalışmalarında başarılar dileriz. Halılarınızı Ücretsiz olarak yıkatmak isterseniz firmayla hemen iletişime geçebilirsiniz.

http://www.halikoltukyikama.gen.tr/iletisim

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!