Advert
Advert
Advert

Patent- Marka ve Tasarım Tecil Hizmetleri

Patent- Marka ve Tasarım Tecil Hizmetleri
Patent- Marka ve Tasarım Tecil Hizmetleri Hakkı DUMAN

Teknik ya da bilimsel bir buluşa sahip olan kişi ya da kişilerin, elbette ki kullanım haklarına sahip olması ve bu hakların ismine ait olması için bazı işlemler yapması gerekmektedir. Bir ürün buluşundan sonra, o ürün için patent belgesi almak gerekmektedir. Eğer ki, bulduğunuz ürün için bu belge alınmaz ise, başka bir isim sizlerin fikrinizi kendi ismi üzerine alarak, kullanım haklarına sahip olabilecektir. Bu durumda da gerekli tüm hizmete https://www.acarpatent.com/patent-tescili üzerinden ulaşabilmeniz mümkün olurken, İstanbul patent firmaları arasında hizmet veren ‘’ ACAR PATENT ‘’ yine hem marka hem de tasarım tescili açısından müşterilerine hizmetlerini sunmaktadır.

Patent belgesi nasıl alınır?

Daha önce hiç patent belgesi almamış ve bilgileri okumamış kişiler için; Türk Patent Enstitüsü ile görüşmesi önemli olacaktır. Elbette ki bu konuda yine profesyonel danışmanlık hizmeti veren ‘’ ACAR PATENT ‘’ sizlere gerekli tüm konularda cevap bularak, danışmanlık hizmetleri ile istek ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecektir.

Bu belgeye sahip olmak için ilk olarak TPE ‘ ye başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra, buluşunuz detaylı olarak incelenecektir. İnceleme sonrası, eğer ki; TPE kriterlerine uygun olmayan bir buluş ve başvuru söz konusu ise, olumsuz bir dönüş yapılıyor olması mümkün olacaktır. Eğer ki, buluşunuz kriterlere uygun ve her hangi bir rahatsızlık teşkil etmiyorsa, patent belgesi almak için kabul edileceksiniz.

Kimler alabilir?

Aslında bu belge, şahıs ve şahıslar, tüzel kişiler tarafından alınması mümkündür. Yani, bilimsel ve teknik bir buluşu olan kişiler, başvuru yaparak, onay alması durumunda bu belgeye sahip olabilirler. Tabi ki başvurunuzun TPE kriterlerine uygun olması da unutulmamalıdır.

Marka ve tasarım tescili

Yine her hangi bir tasarım ya da markanız için tescil hizmeti almak istiyor olabilirsiniz. Bu kapsamda da tüm detaylı ve profesyonel hizmetler, ACAR patent firması tarafından sizlere sunulacaktır. Yukarıda verdiğimiz hedef link üzerinden, tüm bu konularda bilgi almanız mümkündür. Patent nedir, nasıl alınır, başvuru evrakları nelerdir, marka tescili için neler gerekli, tasarım tescili nasıl alınır gibi sorularınıza bu sayfa üzerinden yanıt bulabilirsiniz. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!