Advert
Advert
Advert

Hem Kaliteli Hemde Promosyonlu Kalemlere Sizde Sahip Olun

Fransızcadan dilimize girmiş olan promosyon kelimesi özendirmek anlamındadır. Promosyon kalem gibi promosyonlu ürünler firmalara özgü olmakla beraber müşterilerin kurumsal kimliği olarak firmaların reklamının somut birer çalışmalarıdır.

Hem Kaliteli Hemde Promosyonlu Kalemlere Sizde Sahip Olun
Hem Kaliteli Hemde Promosyonlu Kalemlere Sizde Sahip Olun Hakkı DUMAN

Fransızcadan dilimize girmiş olan promosyon kelimesi özendirmek anlamındadır. Promosyon kalem gibi promosyonlu ürünler firmalara özgü olmakla beraber müşterilerin kurumsal kimliği olarak firmaların reklamının somut birer çalışmalarıdır. Ürünlere promosyon yılın her ayında yapılmaktadır. Promosyon malzemeleri müşterilere her zaman zengin ürün çeşitliliği ile sunulmaktadır. Promosyon malzemeleri her zaman kaliteli ve en uygun fiyatlı olmalıdır. Promosyon ürünlerin en uygun maliyetli olmasının sebebi, işçilik ve ürünün maliyetinin az olmasıdır. Fiyatının düşük olması kalitesiz olduğu anlamına gelmemektedir.

Kişiye Özel Baskılı Kalemlerle Kendinizi Özel Hissedin

                İsim baskılı bir kalem özel günlerde olacak en güzel hediyedir. Bu yüzden de kişiye özel baskılı kalemler promosyonlu olarak siz müşterilere en uygun fiyata sunulmaktadır. Promosyon ürünlerin müşteriler tarafından en çok tercih edileni promosyon kalemdir. Sipariş edilen kalemler firma tarafından baskı yapılarak müşterilere teslim edilir. Böylelikle müşteriler bir daha baskı işlemleriyle uğraşmazlar. Promosyon ürünlerde en çok tercih edilen firmalardan olan Özkan Çakmak, siparişlere baskı yaparken tampon baskı, serigrafi baskı, lazer baskı ve UV baskı tekniklerini kullanmaktadır.

Promosyon Ürünlerde İlk Tercih Özkan Çakmak

                Promosyon ürün satış sektörüne 1980 yılında adım attığından beri en üst sıralarda yer alan Özkan Çakmak, 35 yılını geride bırakmıştır. Bu sektöre girdiği günden beri seçkin firmalardan birisi haline gelmiştir. Firma, promosyon ürünler açısından özgün tasarımlarıyla müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Müşterilere sınırsız hizmet sunmaktan mutluluk duymaktadır. Önceleri sadece ithalat yapan firma artık ihracat yaparakta müşteri pörtföyünü günden güne zenginleştirmektedir. Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı, disiplin, çözün odaklı bir sisteme dayalı ekip çalışmasını Özkan Çakmak kendisine ilke edinmiştir. Pek çok fuara katılarakta müşterileriyle bire bir iletişime geçen bir firmadır. Çünkü Özkan Çakmak, müşteri memnuniyeti, müşterisinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda günden güne kendisini yenilemekte, geliştirmekte ve ürün yelpazesini genişletmektedir. Kurumsal firmalara da hizmet veren Özkan Çakmak, anlaşmalı olduğu şirketlerle hem satış öncesi hem de satış sonrası pek çok hizmet vermektedir. www.ozkancakmak.com internet sitesinden firmayla iletişime geçip promosyonlu ürün fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!