Advert
Advert
Advert

Youtube Kullanıcı Adının İzlenme Sayısına Etkisi

Youtube Kullanıcı Adının İzlenme Sayısına Etkisi
Youtube Kullanıcı Adının İzlenme Sayısına Etkisi Hakkı DUMAN

Youtuber olmak artık bütün dünyada bir iş olarak kabul edilmekte. Youtube üzerinden kazanılan paralar, ülkemizde olmasa da, dünya üzerinde oldukça büyük miktarlara ulaşmakta. Fakat hiçbir Youtuber kanalını açtığı gibi şöhret olup para kazanmaya başlamamıştır. Zamanla ve azim ile video paylaşmaya devam eden Youtuberlar, belirli bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra para kazanmaya başlar ve en önemlisi Youtube paylaşım platformunu takip eden herkes tarafından hatırlanır. Bu tanınma ve hatırlanma süresinde en önemli şeylerden birisi de açılan kanala akılda kalıcı bir isim koyulmasıdır. İyi bir Youtube kanal adı izlenme sayısına etki edebileceği gibi Youtube izlenme satın almak da alternatif bir yoldur.

İyi Bir Kanal İçin Adın Önemi

İyi bir Youtuber olmak için gerekli olan en temel şeyler iyi ekipmanlar, sıkmayan ve bilgi veren içerikler ve eğer konuşma var ise hoş bir ses tonudur. Fakat dikkatten kaçan başka bir nokta ise, bir kanalın adının da oldukça etkili bir rol oynadığıdır. Meşhur Youtube kullanıcı adı örnekleriincelendiğinde, kanal adlarının hepsinin enteresan ve bir şekilde akılda kalıcı olduğunu görmekteyiz. Örneğin en meşhur YoutuberlardanPewDiePie, theRadBrad, Smosh adlarını seçerken adlarının akılda kalıcı olması için dikkat etmiş kanallardır. Ama siz başlangıç için orijinal bir kullanıcı adı yerine, Youtube izlenme satın almayı düşünebilirsiniz.

Nasıl Kanal Adı Seçilmelidir

Bir kanal adı, kanalın ilk açıldığı zamanlarda kanalın içeriğini belirtecek birkaç ifade içermelidir. Örneğin OyuncuX ve ya TheXmusic gibi kanalın içeriği hakkında ufak da olsa bilgiler veren kelimeleri içeren kanal adları, hem Youtube üzerinde arama yapıldığında kelime bağdaşmasından dolayı daha kolay bulunacaktır, hem de kanal ile hiçbir fikri olmayan kullanıcılarında kanalınıza ulaşmasını sağlayacaktır. Yapılabilecek başka Youtube kanal adı önerileri ise, kelime oyunu yaparak, ilgi çekici bir kanal adı oluşturulmasıdır.

İzlenme Satın Almak İçin En İdeal Yer

Eğer siz de Youtube platformuna atıldınız ve güzel paralar kazanmak istiyorsanız, ufak ücretler karşılığında https://tr.extlikes.com/youtube/ adresinden Youtube izlenme satın alarak kitlenizi hızlıca genişletebilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!