Advert
Advert
Advert

Fatih Kırmacı kimdir ?

Fatih Kırmacı kimdir ?

Fatih Kırmacı kimdir ?
Fatih Kırmacı kimdir ? admin

Fatih Kırmacı kimdir ?

1984 yılında hayata gözlerini açan ve aldığı ilk nefesten itibaren kalbi teknoloji ile atan Fatih Kırmacı henüz ilköğretim çağındayken teknolojiye olan merakı ile ailesinin ve yakın çevresinin dikkatini çekmeyi başardı. Lise eğitiminin son yılına kadar doğduğu Samsun’da ikamet eden Kırmacı teknolojiyi çok sevse de Erciyes Üniversitesi’nde teknoloji ile bağlantılı olmadığı düşünülen Çin Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Herkes Kırmacı’nın bu tercihinin asıl sebebini merak ederken yaklaşık 15 yıl sonra bir teknoloji devi olacak olan Çin, Kırmacı’nın radarına daha o yıllarda takılmıştı bile.

 

Çin dili ve edebiyatının önemi

Çin Dili ve Edebiyatı bölümünü yüksek başarı ile bitiren Fatih Kırmacı daha sonra esas ilgi alanı olan teknolojiye ve bilime yönelerek Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü’nde eğitimine devam etti. Aldığı başarılarla uluslararası bir şöhrete kavuşma ivmesini henüz öğrenciyken yakalayan Kırmacı ileride sorulacak olan Fatih Kırmacı kimdir sorusunun temellerini burada attı. Eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Kırmacı burada birçok teknoloji firmasının ARGE ve ürün tanıtım birimlerinde üst düzey yönetici olarak görev aldı. KIRMACI Telekomünikasyon ifadesini insanların aklına kazıyan başarılar ülke ekonomisine de birer katkı olarak geri döndü.

 

Farklı sektörlerde başarı

Kırmacı Group ile tüm bilgi birikimini ülke çıkarları doğrultusunda bilime ve teknolojiye harcayan Fatih Kırmacı Kırmacı LTD adını tüm dünyaya duyuracak girişimlere imza atmıştır. Başında bulunduğu ve kurucusu olduğu şirketle hem gıda hem de inşaat sektörlerinin yanı sıra teknolojik projelere de imza atan Kırmacı çalışkan kişiliği ile ön plana çıkmaktadır.

 

http://fatihkirmaci.com.tr/

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!