Advert
Advert
Advert

Tatil Hazırlıkları Başlıyor.

Tatil Hazırlıkları Başlıyor.
Tatil Hazırlıkları Başlıyor. Hakkı DUMAN

Bir şarkıda da bahsedildiği gibi denizinin de havasının da tatil koktuğu, burnumuzun sızlayan direğinin tedavisi güzel bir tatile çıkacağız. Peki nereye gidelim? İşte bu soruya Bilginiz.Biz olarak cevap arıyoruz. İsterseniz biraz geriye saralım filmimizi, tatlı telaşe dediğimiz şu hazırlık aşamasına..plaj havluları, terlikler ve valizlere.

Tatil Öncesi Hazırlık Nasıl Olmalı
Öncelikle cevabımız; tatil hazırlığı sürecinde bir liste çıkarmak olacaktır. Günlük, elimizde belli bir liste bulunmadan çıkılan alışverişlerde günün sonunda eve vardığımızda, aslında ihtiyacımız olmayan pek çok ürünü aldığımızı fark ederiz. Bu yöntemle fazla valiz telaşından; kullanılmayacak ve yanımızda fazlaca taşıyacağımız kıyafetlerden yer kazanımı sağlamış olacağız.

Nasıl Yorucu Olmaktan Çıkar?
Tatilin keyfini neden yolculuk öncesinde çıkarmaya başlamayalım ki ? Bunun için valiz içi eşya düzeni sizi bu yükten kurtaracaktır. Tişörtlerimiz, elbiselerimiz bir bölgede; çoraplar, kıravatlar, şapkalar ayrı; diş fırçası, şampuan, macun gibi kişisel bakım ürünleri ayrı bir bölmede olursa, hatta onlara özel mini bir sırt çantası yapılabilir. Teknolojik gereçler, şarj aletleri ve dizüstü bilgisayarlar aynı bölmede taşınabilir. Anlattığım kategorize etme işlemleri için de valiz yerleştirmek için valiz içi ek bölme aparatları piyasada satılmaktadır.

Bir Fincan Kahve
Tatil hazırlığı sürecinin bir kısmı tamamlandı. Tüm bu hazırlıkların yanında tatil yerimiz ve biletlerimiz de hazırsa, bir fincan kahveyi hak etmedik mi ne dersiniz ?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!