Advert
Advert
Advert

Savaş Makinası - War Machine Filmi

Savaş Makinası - War Machine Filmi
Savaş Makinası - War Machine Filmi Hakkı DUMAN

Netflixtürkiye sektörüne girdiğinden beri yaklaşık olarak 1000 içeriğini Türkçeye çevirmiş durumda. Haftalık olarak Türkçe içerik yayınlamaya devam ediyor. Spectral filminden sonra Türkiye pazarında adını duyurmayı başaran netflix filmlerine her geçen hafta bir yenisinin ekliyor. 26 Mayıs 2016 Tarihinde yayınlanacak olan bir Komedi-Savaş konulu olan warmachinefilminde baş rolde Brad Pitt oynamakta.

 Filmdeki konu Afganistanda savaş çıkardan Savaş Makinası Amerika’nın tekrar Afganistan’ı eski yaşanılabilir refah düzenine tekrar çıkarmaktır. 8 Yıldır devam eden savaş Afganistan’ı Amerika’ya tamamen düşman etmiştir. Amaç Afganistan’ı korumak sivil halkı yaşatmaktır. Bunun için bölgeye el-Kaideyi bitiren adam Gen. GlenMcMahon (Brad Pitt) barış güvercini olarak görevlendirilir. Birliklerini toplar ve kendini Afganistan’ı özgür ve refah bir ülke haline getirmek ister.

 Fakat Afganlar bu durumdan memnun değildir. Halen Amerika düşmanlığı devam eden Afganlar bu yaklaşıma sıcak yanaşmamaktadırlar. Yıllardır topraklarında dökülen kanların hesaplarını Amerikalılardan sormak istemektedirler. Gen. GlenMcMahon öncelikle Afganların liderlerine gidip durumu anlatır ama liderler daha önceki generallerinde bu niyetle geldiğini aksine topraklarında kan döküp Afganları öldürdüğünü unutmamışlardır.

Gen. GlenMcMahon bir yandan askerlerinin savaşma iç güdüsünü bastırıp bir yandan Afgan halka yanaşmaya ve Amerika’nın bu pisliğini temizlemeye karar vermiştir. Öncelikle askerlerinin silah ile gezmesini engeller ve sivillerin katletmesini engeller. Savaş Makinası Amerika’nın yaptığı bu pisliği temizlemek zorunda olan Gen. GlenMcMahon savaşı bitirceğinden emindir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
sinefabrik     2017-05-29 Gen. GlenMcMahon bir yandan askerlerinin savaşma iç güdüsünü bastırıp bir yandan Afgan halka yanaşmaya ve Amerika’nın bu pisliğini temizlemeye karar vermiştir. sinefabrikÖncelikle askerlerinin silah ile gezmesini engeller ve sivillerin katletmesini engeller. Savaş Makinası Amerika’nın yaptığı bu pisliği temizlemek zorunda olan Gen. GlenMcMahon savaşı bitirceğinden emindir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!