Advert
Advert
Advert

Volkswagen Scirocco Özellikleri

Volkswagen Scirocco, 1.4 litrelik benzinli motora sahip olup, turbosu ve kompresörü sayesinde de 160 HP güç üretmektedir.

Volkswagen Scirocco Özellikleri
Volkswagen Scirocco Özellikleri Hakkı DUMAN

Volkswagen Scirocco, 1.4 litrelik benzinli motora sahip olup, turbosu ve kompresörü sayesinde de 160 HP güç üretmektedir. Dsg şanzımana ve 6 ileri manuel şanzımanı ile performansına performans katmaktadır. Volkswagen marka olarak ürettiği Scirocco model otomobiliyle yakıt tüketimini ve emisyonunu alt düzeyde tutup BlueMotion sınıfına adım atmaktadır. Bu model araç ülkemizde de çok beğeni gören ve satışı üst düzeyde olan bir modeldir. Bu model otomobil 1.4 TSI 122 beygir, 1.4 TSI 160 beygir ve 2.0 TSI 210 beygir motor seçeneklere sahiptir.

İç mekânında ise alt kısmı düzleştirilmiş direksiyona ve sportifliğe sahiptir. Yani modern çizgilerden uzak olup, ergonomik olarak tasarlanmıştır. Koltukları vücudu çok iyi şekilde sarıp, oldukça rahat ve konforludur. Kol dayamanın altında MP3 çalar bağlantısı bulunmaktadır. Direksiyon düzeneğinden de müzik sistemi ve yok bilgisayarı kontrol edilebilmektedir. Kompakt coupe segmentinde bulunan otomobil 2.0 litre 140 beygir TDI dizel motor ve BlueMotion modifikasyonlarıyla başarılı bir şekilde yakıt tüketimi ve emisyon değerine sahiptir. En çevreci model olan Scirocco’da BlueMotion modifikasyonları olarak start&stop sistemi ve yola daha az direnç gösteren lastikler bulunmaktadır. Bu özellikleriyle de 6 ileri manuel şanzımanlı Scirocco 2.0 TDI BlueMotion, 100 kilometre mesafede ortalama olarak 4.5 litre yakıt tüketmektedir. Scirocco BlueMotion’da DSG şanzıman bulunup, bu değer 4.9 litre olarak duyurulmuştur. Manuel şanzıman sahip Scirocco BlueMotion’un emisyon değeri ise, 118gram/kilometre iken DSG şanzımana sahip olan modeli ise, 129 gram/kilometre emisyon değerine sahiptir. Motor türü olarak da dizel motor gücüne sahiptir.

 

Bizler Volkswagen servisi olarak aracınızda en ufak bir hasar meydana geldiğinde uzman ekibimizle sizleri bekletmeden, aracınızdaki

  • Akü testi ve değişimi
  • Far ayarı
  • Lastik değişimi
  • Fren balatalarının değişimi
  • Silecek lastiklerinin değişimi
  • Egzoz bağlantıları kontrolü
  • Aydınlatma kontrolü ve ampul değişimi
  • Kapı ayarı yapımı
  • Motor tamiri

gibi sorunları yok edip aracınızı ilk günkü hale getirmek için hizmetimizi vermekteyiz.

dsg şanzıman volkswagen servisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!