Advert
Advert
Advert

Lazer Destekli Burun Ameliyatı

Lazer desteği ile yapılan burun estetiği ameliyatı hastaların ameliyattan daha fazla memnun olmalarını sağlayan operasyonlardan birisidir.

Lazer Destekli Burun Ameliyatı
Lazer Destekli Burun Ameliyatı Hakkı DUMAN

Lazer desteği ile yapılan burun estetiği ameliyatı hastaların ameliyattan daha fazla memnun olmalarını sağlayan operasyonlardan birisidir. Açık ya da kapalı ameliyatsız olarak yapılan burun estetiği uygulamalarının hemen hemen hepsinde lazer burun estetiği sistemi uygulanabilmektedir. Bunun yanında burun cildi tümörü olan rinofima gibi vakalarda ya da burun derisinin aşırı kalın olduğu özel durumlarda termal uygulamalar için lazer kullanılabilir. Lazer ile burunda kemik kırmak, törpü yapmak veya bu kemik ve kıkırdakları yeniden şekillendirmek mümkün değildir. Lazerle burun estetiği kemik ve kıkırdağınızın yeniden şekillendirilmesini sağlamaz.

 Lazer kullanımı duruş itibariyle yüze daha uyumlu, büyük görünmeyen, güzel bir burun imkânı sağlar. Plastik cerrahlar da burun estetiğinin; kişinin burnundaki deformiteye ve verilecek olan şekle göre uygulanması gerektiği görüşündedirler. Aşırı ve gereksiz ısınmanın cildin yüzeysel tabakasında oluşturacağı zarar burun estetiği konusunda uzman olan kişilerce de dikkate alınmaktadır. Lazer Destekli burun estetiği burun ameliyatı sonrası için hastalara daha kolay iyileşme imkânı verir.

Ameliyatsız Burun Estetiği

Kişi ya da kişilerin burunlarının dışta kalan tabakasında herhangi bir kalınlık ya da şekilsizlik mevcutsa uygulama sırasında lazer tekniğinden yardım alınarak kalınlaşmış olan kısımda inceltme saplanabilir. Ameliyatsız bir şekilde uygulanan burun estetiğinde buruna dolgular yardımı ile estetik bir görünüm sağlanırken dış kısımda bir kalınlık mevcut ise bu tabakayı inceltme operasyonunda da lazer tekniğinden faydalanılabilir.

Ayrıca Açık teknik uygulaması ile yapılmış olan burun estetiği operasyonlarında içyapıda ve de kıkırdak dokuda şekillendirme işlemi sağlandıktan sonra dışta kalan kalın tabaka da lazer sistemi ile inceltme sağlanır. Bu operasyonlar sonunda istenilen işlemler tamamen bitmiş olur. Kapalı teknikte burun ucunda kesi açılmaz. Yani bir dikiş gerçekleşmez. İçyapıda ki kemik, kıkırdak gibi kısımlar şekillendirildikten sonra eğer dış tabakada deri, yağ gibi burnun kalın görünmesine neden olan kısımlar var ise lazer destekli uygulama ile bu kötü görünüm daha etkili bir şekilde düzeltilir. Sağlıklı bir görünüm sağlanır. Lazer destekli yapılan operasyonlarda burun estetiği fiyatları fark edebilmektedir.

Kaynak: https://www.fbm.com.tr/burun-estetigi.html

burun estetiği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!