Advert
Advert
Advert

OpenCart Nedir?

Opencart, gönüllü kod sistemi geliştiricileri tarafından oluşturulmuş bir açık kaynak kod sistemidir. Opencart sayesinde internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Günümüzde kurulan E- ticaret sitelerinin neredeyse hepsi opencart tarafından yönetiliyor desek yanlış olmaz. Ayrıca opencart ürünlerin satışa sunulduğu sitelerin temelini oluşturur ve PhP yazılım dili ile yazılmıştır, MySQL veri tabanına sahiptir. Opencart belli aralıklar ile opencart’ı sunup geliştiren uzman ekip tarafından geliştirilmektedir.

OpenCart Nedir?
OpenCart Nedir? Hakkı DUMAN

Ne İşe Yarar?

Günümüz teknolojisi geliştikçe doğal olarak internet ortamındaki bazı şeylerde ister istemez gelişiyor. E-ticaret siteleri de buna bir örnek. Eskiden kimse E-Ticareti tercih etmezken şu an E-ticaret sayfalarının Dünya genelinde müşterileri bulunmaktadır. Bütün bu E-ticaret sitelerinin neredeyse hepsi ise opencart kaynak kod sistemi tarafından yazılmıştır. E- ticaret sitelerinin kontrol panelini yönetmek için herhangi bir yazılım ya da kod bilgisi uzmanlığına gerek yoktur.

Opencart sayesinde E- ticaret sitelerinizi kolayca yönetebilir ve ödeme şekillerini zorluk çekmeden yönetebilirsiniz. Ayrıca ödeme yönetimi entegrasyonu sayesinde de bütün bankaların sanal poslarını da kullanabilirsiniz.

E-ticaret sayfası sahipleri sitelerine opencart sayesinde istedikleri kadar ürün görseli ekleyebilir. Ayrıca görsellerin yanı sıra da tanıtım yazıları ekleyebilir ve kullanıcıların yorum yapmalarını sağlayacak bir alan açabilir. Opencart Uzmanı tema seçimi konusunda oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Bu çeşitlilik sayesinde E-ticaret sayfası sahiplerine büyük bir kolaylık sunmaktadır. Öyle ki E-ticaret sayfaları sitelerine istedikleri özelliklerde tema seçimi yapabilir.

Opencart alışverişler de ödeme sistemlerinin güvenliğinden sorumludur. Alışveriş yapan kullanıcıların ödeme bilgilerini veri tabanına aktarır ve orada güvenli bir şekilde muhafaza eder. E-ticaret sahipleri geliştirilmiş eklenti paketi sayesinde sosyal medya da istedikleri her şekilde sitelerinin reklamını yapabilirler. Bunun yanı sıra da ürün tanıtımlarını tek tıkla gerçekleştirebilirler. Geliştirilmiş eklenti paketi E-ticaret sahiplerinin oldukça işlerine yarıyor.Son olarak ise opencart başlarda biraz karışık görünebilir ama işin aslı birçok kod sistemine göre kullanımı çok daha basittir ve kurulumu da oldukça hızlıdır. İnternet üzerinden kolayca indirilebilir, yüklendiği anda da kullanıma hazır olur. Herhangi bir ekstra işlem gerektirmez…

opencart uzmanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!