Advert
Advert
Advert

Kolaykolay.com Yayın Hayatına Başladı

Kolaykolay.com Yayın Hayatına Başladı
Kolaykolay.com Yayın Hayatına Başladı Hakkı DUMAN

Yemek tarifleri, pratik bilgiler, yaşam, bakım ve daha fazla hayat kolaylaştıran bilgiler sunmak amacı ile yola çıkan kolaykolay.com ekibi, Türkiye'ye özel içerik üreteceklerini belirtti. Yeni çıktıkları bu yolda kaliteli ve kolay anlaşılır günlük bilgiler vereceklerini de kaydettiler. Hatta ilk açıldığı günden bu yana, günde binlerce kişinin ziyaret ettiğini, bu sayede her geçen gün büyüdüklerini belirttiler.

Sitenin kurucusu Erdem Cırık ile yaptığımız röportajda, Erdem Cırık; "Ön görülen yayın takvimimiz boyunca ziyaretçilerimize içerikleri kolay, anlaşılır ve sade bir şekilde aktarmayı planlıyoruz. Gelecek için sosyal medya tabanlı planlarımız var. Global medya içerik üreticileri ile içerik ortaklığı yapağız. Şu anda planımızın sadece web sitesi aşamasını tamamladık. İlk adımlarımızı başarı ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Günde binlerce kişi şimdiden ziyaret etmeye başladı bile. Yakın dönemde sosyal medya hesaplarımız üzerinden viral içerikler üreteceğiz. Buda global anlamda farklı dallara da açılacağımız anlamına geliyor.

Şu anda kurduğumuz ekip 7/24 çalışmalar ve geliştirmeler yapmaktaıdır. Editörlerimiz hayatın her anında karşınıza çıkabilecek bilgileri sizler için derlemektedir. Güncel aşamamızda ziyaretçilerin de içerik eklemesine olanak sağlayan, sağlık durumunuzu ve güncel verileri takip etmenizi sağlayan bir sistem geliştirmekteyiz." dedi. Eğer sizlerde siteyi ziyaret etmek isterseniz https://kolaykolay.com adresine tıklayabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!