Advert
Advert
Advert

Tüm çay İş Sendikası Büyümeye işçilerle buluşmaya devam ediyor

TÜM ÇAY İŞ (Tüm Gıda ve Çay Emekçileri Sendikası) Genel Başkanı Hasan Fehmi Bursalı Pazar ilçesinde Çaykur’da çalışan emekçi mevsimlik işçiler ile bir araya geldi.

Tüm çay İş Sendikası Büyümeye işçilerle buluşmaya devam ediyor
Tüm çay İş Sendikası Büyümeye işçilerle buluşmaya devam ediyor admin

Genel merkez buluşmalarını sürdüren başkan HASAN Fehmi BURSALI çıktığımız bu yolda birleşe birleşe kazanacağız, ana kademe, gençlik kolları, kadın komiteleri, kurarak yolumuza devam ediyoruz.

Birleşe birleşe yolumuza devam ediyoruz, hiçbir olumsuzluğa bakmıyoruz emekçi kardeşlerimizin kafasını karıştırmak istiyorlar bunlara kulak asmıyoruz biz söylediklerimizi noterden tasdik ettirdik ve tüm samimiyetimizle genel merkezimizi kurduk dedi.

Tüm Çay İş Sendikası genel başkanı Hasan Fehmi BURSALI son zamanlarda şunu söylüyorlar dayanışa aitadı verseniz bile haklardan faydalanamazsınız bu kesinlikle doğru değildir bütün arkadaşlarımız şunu iyi bilsin dayanışma aidatına geçen her işçi bütün haklardan faydalanır hiçbir mağduriyet yaşamaz açıklamasında bulundu.

Sendikamıza yoğun bir ilgi var üye sayımız artmaya devam ediyor inşallah yetkiyi aldığımızda tüm söylediklerimizi bir bir hayata geçireceğiz işçiden alınan aidat bizde yüzde 50 olacak bütün sosyal haklar için mücadele vereceğiz kadro ve süre uzatımı için bütün görüşmelerimizi yapacağız çalmadık kapı bırakmayacağız dedi.

Genel Başkanı Bursalı şunu söylüyorlar 1. Aya kadar bekleyin neden söylüyorlar biliyor musunuz süreyi uzatmaya çalışıyorlar  işçi şimdi dayanışmaya geçse verilen bütün haklardan faydalanır hiçbir mağduriyet yaşamaz bunu bütün işçi kardeşlerimiz net bir şekilde bilsinler dedi.

Video için facabook linkinden ulaşabilirsiniz

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10161100623242418&id=586922417&mibextid=qi2Omg

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!