Advert
Advert
Advert

Milletvekili Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhalesi Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Gündoğdu bölgesinden Çaykur Rizespor Tesisleri yönünde deniz dolgusu üzerinde yapılacak Rize Şehir Hastanesinin üst yapı ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhalesi Gerçekleştirildi
Milletvekili Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhalesi Gerçekleştirildi admin

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, merkeze bağlı Taşlıdere ve Hamidiye mahalleleri arasında denize dolgu 340 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak Rize Şehir Hastanesinin üst yapı çalışmaları için ihalenin yapıldığını açıkladı.

Milletvekili Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte en çok dua alabilecekleri bir yatırımı tamamlamak adına önemli bir adım attıklarına vurgu yaparak, üst yapı ihalesini gerçekleştirdikleri Rize Şehir Hastanesi'nin yapımına desteklerinden dolayı Rize'nin evladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek şunları kaydetti: "Ve Rize Şehir hastanesi ihalesi gerçekleştirildi. Yıllardır verdiğimiz emek ve gösterdiğimiz çaba artık sonuç verdi. Cumhurbaşkanımızla görüşmelerimiz, bakanlıklar nezdinde süreci hızlandırmak adına yaptığımız toplantılar, görüşmeler hepsi gözümüzün önünden geçiyor. İmar planları, ÇED raporu süreci, dolgu aşaması, proje aşaması hepsi devasa hikayeler barındırıyor. Bu görevleri bıraktığımızda en çok gurur duyacağımız ve belki de en çok hemşehrilerimizin dualarına konu edileceğimiz yatırım olacak. On yıllar boyunca vatandaşlarımız buradan hizmet alacaklar, annelerimiz, babalarımız, çocuklarımız bu muhteşem eserde şifa bulacaklar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum."

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!