Advert
Advert
Advert

Vali Baydaş: Çok çalışacağız, çalışma arkadaşlarımdan da aynı performansı bekliyorum

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Rize'nin meselelerinin çözümü için çok çalışacaklarını belirterek, etrafındaki çalışma arkadaşlarından da aynı performansı beklediğini kaydetti.

Vali Baydaş: Çok çalışacağız, çalışma arkadaşlarımdan da aynı performansı bekliyorum
Vali Baydaş: Çok çalışacağız, çalışma arkadaşlarımdan da aynı performansı bekliyorum admin

Beraberinde yeni atanan Vali Yardımcıları Murat Öztürk, Hatice Cemre İncesu ve Hüseyin Aydın’la birlikte hem bir tanışma hem de Rize’ye dair konuları konuşmak için basın mensuplarıyla bir araya gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, şehri tanıyan bir Vali olarak üzerindeki yük ve sorumluluğun bilinciyle işe koyulduğunu ve 20 günlük süre boyunca Rize’nin büyük projelerini, ilçeleri ve kurumları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Vali Baydaş, yöneticiler olarak şehrin problemlerine ve öncelikli konularına eğilerek hep birlikte çok çalışacaklarını ve etrafındaki çalışma arkadaşlarından da aynı performansı beklediğini kaydetti.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Vali Baydaş, “Bir Vali atandığı zaman şehri ve dinamiklerini tanıması için ona zaman tanınır. İlk göreve başladığım zaman, ‘Ben Rize’yi tanıyan ve daha önce burada görev yapmış biri olarak böyle bir zamanımın olmadığını bilerek göreve başlıyorum’ demiştim. Öyle de yaptığım kanaatindeyim, programımı buna göre icra ediyorum. Göreve başladığımda ilk olarak şehrimizin önemli ve büyük yatırımlarını ziyaret ettim. İlimiz adına çok önemli olan Şehir Hastanesini ve Lojistik Merkezi ikinci mesai günümde ziyaret ederek teknik detay çalışmalarını inceledim. Bu arada ilçe ziyaretlerine başladık. Her gün bir ilçemizi ve kurumumuzu ziyaret etmeye çalıştık. Göreve başladığım günden itibaren hiçbir günümün tamamını valilikte geçirmedim. Sahada olacağız dedim. Günler yetmedi, çoğu randevu taleplerini cumartesi günü karşılamak zorunda kaldım. Öyle de devam ediyoruz. Çalışmamız ve şehrin meselelerini vaziyet etmemiz lazım” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!