Advert
Advert
Advert

AK Parti’den Rize’de Coşkulu Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde düzenlenen Sevgi Yürüyüşünde coşku ve katılım üst düzeyde gerçekleşti.

AK Parti’den Rize’de Coşkulu Sevgi Yürüyüşü
AK Parti’den Rize’de Coşkulu Sevgi Yürüyüşü admin

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Seçime sayılı saatler kala AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde Rize Milletvekili Adaylarının da katıldığı Sevgi Yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı ile Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Adayları Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer, İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il-ilçe-kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş, Atatürk Caddesi üzerinden Dalyan mevkii TEDAŞ binası yanından Cumhuriyet Caddesi güzergahından devam ederek başladığı noktada sona erdi.

Rize Milletvekili Adayları yürüyüşün ardından başlangıç noktasında otobüsün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Milletvekili Adayları Mertoğlu ve Katmer ile Milletvekili Bak selamlama konuşmalarını gerçekleştirirken, Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek vatandaşları AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek vermeye davet etti.

Milletvekili Avcı, Pazar günü tarihin en önemli seçimini yapacaklarını kaydederek, ”Tartışmasız Pazar günü tarihin en önemli seçimini yapacağız. Türkiye’nin dört bir yanını yeniden imar eden bir lider Recep Tayyip Erdoğan var ve onun partisi var. Karşımızda gördüğünüz belediye bloklarını hiç kimse yapamaz dediler. Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, teşkilatımız hep beraber yaptık ve yapacağız. Türkiye’nin en modern havalimanını yaptık Rize’ye. Lojistik merkezi yaptık. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yaptık, Rize Şehir Hastanesini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. dedi.

Milletvekili Avcı, 14 Mayıs seçiminin yapılan yatırımların değerlendirilmesinden ziyade PKK destekçileri ile vatanseverler arasında yapılacağına vurgu yaparak, “Seçimin esas konusu yapılan yatırımlar değildir. Bunların hepsi şu anda teferruat olmuştur. Mesele bir vatan meselesi olmuştur. Karşımızdaki ittifakın PKK ile kurduğu ilişkiler, HDP ile kurduğu ilişkiler milletin selametini, milletin geleceğini riske düşürmektedir. Dolayısıyla bütün komşularımızdan, bütün dostlarımızdan, bütün ailelerimizden isteğimiz şudur. Burada sadece bir seçim yapmıyoruz. Hergün Duran Kalkan’ın övgüsüne mazhar olmuş bir aday var Kemal Kılıçdaroğlu. Her gün PKK’nın en önde gelenlerinden Murat Karayılan’ın övgüsüne mazhar olmuş bir aday var Kemal Kılıçdaroğlu. Onun karşısında da canı pahasına bu ülkeyi korumaya çalışan sadece vatandaşlarıyla birlikte buna direnç gösteren Recep Tayyip Erdoğan var.” diye konuştu.

Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülke olarak son 10 yıldır çok badireler atlattık, çok badireler yaşadık. Bunun tamamında Recep Tayyip Erdoğan bu geminin kaptanıydı ve hepsinde gemiyi sağ salim limana yanaştırmasını bildi. Şimdi bu kaptana yeniden bir yetki vermek üzere ve Rize’den 3 milletvekilini yanına göndermek üzere desteğinizi bekliyoruz. Allah’ın izniyle yaptığımız tüm anketlerde, tüm saha çalışmalarında görüyoruz ki inşallah Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı ilk turda Recep Tayyip Erdoğan ile seçimi bitireceğiz ve inşallah Rize’den 3 milletvekilimizi meclise sayın Cumhurbaşkanımızın yanına göndereceğiz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!