Advert
Advert
Advert

Avcı: “7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor”

AK Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Avcı: “7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor”
Avcı: “7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor” admin

Rize’nin Yeşildere Köyü’nü ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İbrahim Türüt eşlik etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen Avcı, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde 6’lı masanın ve CHP yönetiminin ülke politikasındaki tutumunu eleştirdi.

AVCI: “CHP YÖNETİMİ MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR. 7’Lİ MASA PKK VE FETÖ’YÜ HEYECANLANDIRIYOR”

“Libya teskeresine, Suriye ve Irak tezlerine hayır diyen, yıllarca Ermeni işgali altındaki Karabağ savaşında Türkiye’yi Azerbaycan’a yardım etmekle suçlayan CHP yönetimi milli güvenlik sorunudur.” İfadesinde bulunan Milletvekili Avcı, “7’li masanın tavırları ve söylemleri PKK ve FETÖ’yü fazlasıyla heyecanlandırıyorsa, milletimizin neyle karşı karşıya olduğunu görmemiz gereklidir. 14 Mayısta milletimiz doğrunun ve ülkesi için gece gündüz demeden gayret gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaktır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!