Advert
Advert
Advert

Başkan Hamza TEKE’den İş adamlarına teşekkür plaketleri

Karadeniz Artvinliler Dernekler Birliği Başkan Hamza TEKE’den İş adamlarına teşekkür plaketleri

Başkan Hamza TEKE’den İş adamlarına teşekkür plaketleri
Başkan Hamza TEKE’den İş adamlarına teşekkür plaketleri admin

Karadeniz Artvinliler dernekler Birliği geniş kitlerden destek almaya devam ediyor.Kısa süre önce kurulan dernek hızla üye sayısı arttırırken bire yandan da kendilerine destek olan hemşerilerine bizzat ziyaretler gerçekleştiriyor.

Karadeniz Artvin Dernekler Birliği Başkanı Hamza Teke Artvinin hopa ilçesini ziyaret ederek başarılı genç iş adamlarından Tolga Yılmaz ve Mahmut Yıldırım’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edip plaket takdim etti.

Başkan Teke ziyaretleri kapsamında LC waikiki hopa şubesi sahiplerinden servet Yağcı Tekin’e de plaket takdim etti ve derneğe sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Teke ayrıca Yoldere Ekmek fırını işletmesi sahibi Furkan Bağdatlı’ya,cennet pastanesi işletme sahibi Ekrem Balta’ya,Necdet Yılmaz’a,Metin market İşletme sahibi Arhavili iş insanı Metin Alıçiçek’e ve Fındıklı’lı iş insanı Zakir Balta’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine plakat takdim etti.

Başkan Hamza Teke Derneğimizin kuruluşundan bu yana bizlere destek veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz ziyaretlerimiz aralıksız sürüyor inşallah bizlere gösterilen teveccühe layik olmak için yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz açıklamasına yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!