Advert
Advert
Advert

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Patlak ve Baro Başkanı Peçe, RTEÜ'de Söyleşi Gerçekleştirdi

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Metmet Patlak ile Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'de söyleşi gerçekleştirdi.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Patlak ve Baro Başkanı Peçe, RTEÜ'de Söyleşi Gerçekleştirdi
Rize Cumhuriyet Başsavcısı Patlak ve Baro Başkanı Peçe, RTEÜ'de Söyleşi Gerçekleştirdi admin

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hukuk Fakültesi Öğrenci Topluluğu tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda, “Hukukta Mesleki Gelişim” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Programa konuşmacı olarak, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, hukuk eğitiminin zor bir eğitim olduğunu ancak azimli ve gayretli olunduğunda başarının da beraberinde geleceğini ifade etti.

Hâkimlik ve savcılık mesleği ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunan Başsavcı Patlak, “Mesleğin zorluklarını bilin ona göre kendinizi geliştirin, yetiştirin. Mesleğinizi severek yapın.” dedi.

Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe ise, avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler aktararak, “Avukatlığın da birçok alanı var, hangisini seçeceğinize karar verip işinizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterin.” diye konuştu.

Av. Peçe, işine kendini veren ve işini iyi yapma kaygısı taşıyan kişinin sonunda mutlaka karşılığını alacağını belirterek konuşmasını tamamladı.

Programın sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman günün anısına Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe’ye üniversitenin şiltini takdim etti

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!