Advert
Advert
Advert

53 Gazteciler Derneği 8 Mart Kadınlar gününde Ziyaretlerine Devam Etti

-53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak kadınlar günü nedeniyle çeşitli siyası parti ve kuruluşları ziyaret ettiklerini belirterek “ Kadınlar bizim baş tacımızdır” dedi.

53 Gazteciler Derneği 8 Mart Kadınlar gününde Ziyaretlerine Devam Etti
53 Gazteciler Derneği 8 Mart Kadınlar gününde Ziyaretlerine Devam Etti admin

RİZE: 53 Gazeteciler Derneği tarafından Kadınlar günü nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek kadınlara çiçek taktımı yapıldı.

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ve Mali işlerden sorumlu İHA temsilcisi Hasan Fehmi Demir ile birlikte Kadınlar günü nedeniyle siyasi parti kadın kolları ziyaret edildi. İlk olarak MHP il binasını ziyaret eden Bayrak ve Demir kadın kolları başkanının olmaması nedeniyle parti il binasına çiçek verdiler. Ardından CHP kadın kolları Başkanı Nurten Ardal i ziyaret eden Bayrak ve Demir CHP kadın kolları başkanı ve partide bulunan kadınların gününü kutladı.

İYİ Parti il binasını ziyaret eden Bayrak ve Demir burada kadın kolları merkez ilçe başkanına çiçek vererek gününü kutladılar. AK Parti Kadın kolları Başkanı Sema Yağcıtekin in ofisini ziyaret eden Gazeteciler il başkanının ilçelerde olması nedeniyle çalışanlarına çiçek taktımı yaptı.

 Bayrak ve Demir AK Parti il binasında basın işleri ile uğraşan Ayfer Koçal a çiçek taktim ettiler.

 Bayrak ve Demir ardından Çay TV de sunuculuk yapan Hülya Uzun, Kaçkar TV de Çiğdem Hacifazlıoğlu ve Dilek Onay can a çiçek taktim ettikten sonra Belediye Basın bürosunu ziyaret edip bayan çalışanlara çiçek sundular. Belediye Özel kalem de çiçek sunumunun ardından Tek Bayrak gazetesinde TRT Muhabiri Meryem Şişman, DHA Muhabirleri Arzu Erbaş ve Rukiye Meyveci ye kadınlar günü nedeniyle çiçek verildi.

 

İHA Muhabiri ve 53 Gazeteciler Derneği mali işler sorumlusu Hasan Fehmi Demir Tek Bayrak Gazeteci imtiyaz sahibi Esin Bayrak a kadınlar günü nedeniyle çiçek verdi.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!