Advert
Advert
Advert

CHP RİZE‘DEN TEK GIDA-İŞ’E ASGARİ ÜCRET ZİYARETİ..

CHP RİZE‘DEN TEK GIDA-İŞ’E ASGARİ ÜCRET ZİYARETİ..

CHP RİZE‘DEN TEK GIDA-İŞ’E ASGARİ ÜCRET ZİYARETİ..
CHP RİZE‘DEN TEK GIDA-İŞ’E ASGARİ ÜCRET ZİYARETİ.. admin

HP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Tek Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanı Ziya AKSOY’u ziyaret Asgari Ücretle ilgili partinin görüşlerini yansıtan broşürü teslim etti. 
CHP Rize İl Başkanlığı STK.lar, Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler ve Esnaf Ziyaretlerine devam ediyor.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ, Tek Gıda-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Ziya AKSOY’u ziyaret etti. Deniz yapmış olduğu ziyarette Asgari Ücretle ilgili CHP’nin görüşlerini içeren Broşürü teslim etti. Ziyaret esnasında Asgari Ücretle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisinin görüşlerini anlatan Deniz, asgari ücretle ilgili tüm Türkiye’de aynı anda yapılan çalışmaların bir benzerinin Rize’de de yapıldığını, hazırlanmış olan broşürlerin Esnaf Broşürleri ile birlikte vatandaşlara dağıtıldığını ve konu hakkında bilgiler verildiğini söyledi.
Deniz “ Asgari ücret en az verilmesi gereken ücret olmaktan çıkmış neredeyse normal ücrete dönüşmüştür. Ülkemizde çok yoğun bir ekonomik kriz yaşanmaktadır. Her zaman olduğu gibi ekonomik krizin faturası emekçilere çıkarılmıştır. Partimiz olarak yıllardan beri asgari ücretin vergi dışı bırakılmasını savunmaktayız. Bu yıl partimizin önerisi Asgari Ücretin Vergisiz ve net olarak en az 3100 TL olarak belirlenmesidir. Asgari ücret konusunda  ortak hareket eden işçi konfederasyonlarının yapacakları tüm çalışmalara destek vereceğiz . Bu amaçla da Tek Gıda İş Sendikamızı ziyaret ederek Şube Başkanımız Ziya AKSOY’a Asgari Ücretle İlgili Broşürlerimizi vererek desteklerimiz bildirdik”
Tek Gıda –İş Sendikası Şube Başkanı Ziya AKSOY’da “ Asgari ücretle ilgili 3 konfederasyonun ortak çalışmalar yaptığını bizlere şube olarak bu konuda yapılan çalışmalara destek verdiğini, işçilerimizin haklarını korumak için sonuna kadar mücadele edeceğiz “dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!