Advert
Advert
Advert

Cemal Enginyurt'tan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıkalamalar!

Cemal Enginyurt'tan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıkalamalar!

Cemal Enginyurt'tan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıkalamalar!
Cemal Enginyurt'tan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıkalamalar! admin

Cumhur İttifakının paydaşı olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) yönelik eleştirileri nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’i davet etmesi üzerine açtı ağzını yumdu gözünü.


MHP liderinin kendisini hâlâ çok sevdiğini dile getiren Enginyurt, "Bahçeli'nin etrafındaki isimler beni tehlike olarak görüyor" ifadelerini kullanarak gündeme bomba gibi düştü. Haber Global’de katıldığı programda Senem Toluay Ilgaz’ın sorularını yanıtlayan Cemal Enginyurt, İYİ Parti’ye geçen Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu ve Meral Akşener’in isimlerini vererek ‘Benim onlarla ne sıkıntım vardı?’ sorusunu sordu.


MHP’de Meral Akşener öncülüğünde gerçekleşen kongreyi hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle kendisinin mahkemeye verdiğini dile getiren Enginyurt “Sayın Akşener de dahil MHP’yi ele geçirmek isteyenler oldu. Böylesi bir dönemde arkadaşlarımla beraber Sayın Bahçeli’nin yanında ölümüne durduk. Kavgalar ettik, hakaretler yedik. Ben bu mücadeleyi arkadaşlarımla verdim. Beni bayramdan önce partinin attılar, Akşener’e ‘Evine dön’ çağrısı yaptılar. Akşener 19 Haziran 2016’daki kongreyi 715 imzayla kazandığında ben mahkemeye verdim. Ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. O zaman ben bu kadar mücadeleyi niye yaptım. Kongreyi ben iptal falan ettirmedim, ben iptal edilmesi için MHP’yi mahkemeye verdim, şikayet ettim. İYİ Partililer mutluluk içinde, “Cemal Enginyurt itirafçı mı oldu” diyorlar. Bir maddenin değiştirilmesi için kongre kararı alınmıştı. Akşener ve arkadaşları toplandı, 765 kişi oy verdi, kazandı güya. 13 maddeyi değiştirdiler, bu hukuksuzdur. Ben kongre bir hak gaspı diye mahkemeye başvurdum. Yüce Türk adaleti de bunu kabul etti” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!