Advert
Advert
Advert

Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım: 31 Mart’tan Sonra da Kaldığımız Yerden Hep Birlikte Hizmete Devam Edeceğiz

Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, 31 Mart seçimlerinin ardından kaldıkları yerden hep birlikte hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım: 31 Mart’tan Sonra da Kaldığımız Yerden Hep Birlikte Hizmete Devam Edeceğiz
Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım: 31 Mart’tan Sonra da Kaldığımız Yerden Hep Birlikte Hizmete Devam Edeceğiz admin

Kalkandere Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, bir dönemliğine gelmeyi planladığı Kalkandere’de üçüncü dönem için yeniden aday olmasının temel gücünün halkımızın şahsına göstermiş olduğu sevgi ve teveccüh olduğunu kaydederek, “Belediye Başkanı olarak yeniden aday olmamın arkasındaki güç halkımızın bana karşı olan aşırı sevgisi ve teveccühünden kaynaklı bir durum. Bir dönemliğine geldiğim bu güzel ilçemizde, halkımızın bana göstermiş olduğu sevgi ve teveccüh beni fazlasıyla onurlandırdı. İkinci dönem için ısrarcı oldular ve iki dönem boyunca birlikte birçok projeye imza attık.

Görev sürem sona yaklaşırken, üçüncü dönem için de sizlerden gelen yoğun talep ve destek beni yeniden aday olmaya teşvik etti. Şahsıma yönelik gösterilen aşırı teveccüh beni yeniden aday olmaya zorlarken güzel ilçeme olan sorumluluğumu da artırdı. Vatandaşlarımızın bu sevgi ve güveni karşısında aday olmaktan büyük bir gurur duyuyorum.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde 3. kez Kalkandere Belediye Başkanı seçilmesi halinde yine halkla birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Yıldırım, “31 Mart seçimlerinde eğer Allah nasip eder yeniden seçilmem halinde, kaldığımız yerden sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni projelerimizle ilçemizi daha da güzelleştirmek ve hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yola çıkarken, halkımızla el ele ve gönül gönüle çalışarak ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum. Yine hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz ve ortaya koyacağımız yeni yeni projelerimizi hayata geçirme noktasında el birliğiyle, gönül birliğiyle ilçemiz için hayırlara vesile olacak hizmetlerimizi gerçekleştirmiş olacağız.” diye konuştu.

Nice hizmetleri Kalkandere halkıyla birlikte yapacaklarını belirten Yıldırım, “Bu vesileyle, her zaman yanımda olan ve bana desteklerini esirgemeyen tüm halkıma şükranlarımı sunuyorum. Güveniniz ve desteğinizle, ilçemiz için hayırlı olacak daha nice projelere birlikte imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Yıldırım, TOKİ ile yaptıkları toplu konut projesi ile ilçeye 69 konut kazandırdıklarını ve Kalkandere için çalışmaya devam ederek konut projelerini sürdüreceklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Kalkanderemiz'in en büyük ve en önemli eksikliklerinden biri olan konut eksikliğini çözmek için önemli bir adım attık. ÇAYKUR'dan 4700 metrekarelik bir alanı alarak TOKİ'ye devrettik ve bu sayede ilçemize 69 adet modern konut kazandırdık. Konutların kura çekimi yapılarak hak sahiplerine teslim edilmesi ile ilçemizde konut açısından bir nebze olsun rahatlama sağlandı.

Elbette bu yeterli değil. Konut ihtiyacını tamamen karşılamak için çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ'ye yeni arsa tahsisleri yaparak ilçemize daha fazla toplu konut kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sayede hem konut ihtiyacını karşılayacak hem de ilçemizin gelişimine katkıda bulunacağız.

Konut projesinin yanı sıra, ilçemizin diğer ihtiyaçlarını da karşılamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Eğitim, sağlık, altyapı ve sosyal alanlarda önemli yatırımlar yapıyoruz. Hedefimiz, Kalkanderemizi daha yaşanabilir bir ilçe yapmak ve halkımızın refahını artırmak. Birlikte çalışarak Kalkandere'yi daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize de inancım tamdır.”

 

HABERE YORUM KAT

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!