Advert
Advert
Advert

Ardeşen Halk Eğitim 14 bin maske üretti

Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü , Ardeşen belediyesinin de destekleriyle, Korona virüsüne karşı en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden biri olan cerrahi maske için üretime başladı.

Ardeşen Halk Eğitim 14 bin maske üretti
Ardeşen Halk Eğitim 14 bin maske üretti admin

Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü , Ardeşen belediyesinin de  destekleriyle, Korona virüsüne karşı en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden biri olan cerrahi maske için üretime başladı.

Tüm malzemeler Ardeşen belediyesi tarafından karşılanırken, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli 15 usta öğretici, gönüllü olarak maske üretimini gerçekleştiriyor.

Daha önce üretilen 11 bin adet maske Ardeşen belediye başkanı Avni KAHYA teslim edilirken bugünde, 3 bin adet maskenin teslimi yapılarak toplam sayı 14 bine tamamlanmış oldu.

Ardeşen Halk Eğitim Müdürü Hakan Bozkan Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, çorbada bizimde tuzumuz olsun mantığı ile hareket etmek istediklerini belirterek "15 gündür Ardeşen belediyesinin tedarik ettiği malzemeler ile maske üretimini gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan üretilen 3 bin maske daha Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu tarafından Ardeşen belediye başkanı Avni KAHYA'ya teslim edildi. son teslimatın ardından toplam sayı 14 bine ulaşmış oldu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!