Advert
Advert
Advert

Dağıtım Şirketinden Fatura Kurnazlığı

Aksa Doğalgaz şirketi, son iki ay içinde tüketicilere düzenlediği faturalar nedeniyle tepki toplamaya devam ediyor.

Dağıtım Şirketinden Fatura Kurnazlığı
Dağıtım Şirketinden Fatura Kurnazlığı admin

Rize'de birçok doğalgaz tüketicisi, Aksa Doğalgaz tarafından düzenlenen faturalara isyan ediyor.

 

Rizehaberleri.com'un haberine göre; Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet tarafından şirketlere faturalar konusunda vatandaşa kolaylık sağlanması çağrısında bulunulmasına rağmen, Aksa Doğalgaz gibi birçok şirket fatura ötelemesi yapmadığı gibi düzenledikleri faturalarla vatandaşın belini büküyor.

 

Ödemesi geciken faturalar için sürekli kullanıcılarına ödeme yapılması yönünde uyarı mesajı gönderen Aksa Doğalgaz, Rize'deki tüketicilerine düzenlediği son 2 aylık faturalar nedeniyle tepki çekerken, bir ayda 2 kez doğalga faturası ödemek zorunda kalan tüketiciler, yapılan bu düzenlemeleri fatura kurnazlığı üzerinden fırsatçılık olarak değerlendiriyor.

 

Tüketicilere Mart ayı döneminde 31 günlük fatura düzenleyen Aksa Doğalgaz, Nisan ayı döneminde ise 25 günlük fatura düzenledi. Böylece fatura son ödeme tarihini de önceki aylara göre 6 gün öne çekmiş olan Aksa Doğalgaz yüzünden binlerce tüketici Nisan ayı içinde 2 kez doğalgaz faturası ödemek durumunda kalıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!