Advert
Advert
Advert

Albayrak'a dolandırıcı şoku!

Rizeli iş adamı, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 40 bin TL dolandırıldı. Albayrak suç duyurusunda bulundu.

Albayrak'a dolandırıcı şoku!
Albayrak'a dolandırıcı şoku! admin

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronovirüsü kullanan dolandırıcılar Rizeli iş adamı, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak,ın 40 bin TL'sini yardım topluyoruz diyerek aldı. Dolandırıldığını fark eden Albayrak suç duyurusunda bulundu.

Kendisini Belediye başkanı olarak tanıttı

Albayrak'ı arayan dolandırıcılar, Kendilerini belediye başkanı olarak tanıtarak, koronavirüs salgını nedeniyle yardım topladıklarını iddia ettiler. Dolandırıcılar bu yalan ile Albayrak'tan 40 bin lira aldı. Dolandırıldığını farkeden Rizeli iş adamı savcılığa  suç duyuruusnda bulundu.

Av.Kemal Aytaç aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Albayrak'ı 8 Nisan'da arayan bir kişinin kendisini bir ilçe belediye başkanı olarak tanıtarak, koronavirüs salgını nedeniyle yardım toplandığını söylediği aktarıldı.

Albayrak'ın da katkıda bulunmayı kabul etmesi üzerine asistanı Emel Sancak tarafından gerekli görüşme ve işlemlerin yapıldığı ifade edilen dilekçede, "Emel Sancak önce şirket telefonundan aranmış ve telefonda kendisini belediye başkanı tarafından yönlendirilmiş kişi olarak tanıtan Fatih B., gerekli banka bilgilerini iletmekte kolaylık olması açısından Emel Sancak'ın cep telefonu numarasını istemiştir. Ardından Emel Sancak'ın iş telefonuna, ödeme yapılacak olan hesap bilgisi kısa mesaj olarak gönderilmiştir. Ayrıca söz konusu yardım için alınan malzemelerin faturasının da ibraz edileceği ifade edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!