Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi’nden 23 Nisan’da Rengarenk Bir Gece !

Rize Belediyesi, tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görsel etkinlik düzenlenecek.

Rize Belediyesi’nden 23 Nisan’da Rengarenk Bir Gece !
Rize Belediyesi’nden 23 Nisan’da Rengarenk Bir Gece ! admin

Rize Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşamında kentin muhtelif yerlerinde havai fişek gösterisi düzenleyecek, ayrıca şehrin muhtelif yerlerinden dilek feneri uçurtulacak. Saat: 21.00’de ise kentte İstiklal Marşı okunacak.

Rize Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, koonavirüs salgını dolayısıyla zamanını evde geçirmek zorunda kalan çocuklar için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görsel etkinlik düzenleneceği ifade edilerek, “Salgın hastalık dolayısıyla ülke genelinde bu yıl okullarımızda kutlama etkinliği yapılamayacağı için bu süreci evlerinde geçiren çocuklarımıza moral motivasyon olarak Belediyemiz tarafından 23 Nisan akşamı İstiklal Marşı okunuşu, havai fişek ve dilek feneri gösterisi yapılacak.

Düzenleyeceğimiz etkinliğimiz 23 Nisan akşamı 20.45’te sahil boyunca şehrin farklı noktalarından yapılacak olan havai fişek gösterisiyle başlayacak. Havai fişek gösterisinin ardından yine faklı noktalardan dilek fenerleri havaya bırakılarak renkli görüntülerin yaşanması sağlanacak.

Saat 21.00’ da ise şehrin farklı noktalarına yerleştirileceğimiz yüksek ses sistemleriyle İstiklal Marşımız okunacak. İstiklal Marşımızın okunması esnasında evlerinde bulunan vatandaşlarımız ve çocuklarımız da balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı’na eşlik edebilecekler. Ayrıca çocuklarımız için önemli olan bu organizasyonda vatandaşlarımızın evlerinin balkon ve pencerelerini bayraklarla süslemeleri etkinliğe ayrı bir güzellik katacaktır.” denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!