Advert
Advert
Advert

Rahmi Metin: Kaybedecek Bir Saniyemiz Yok

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, başkanlık mesaisine hızlı başladı. Metin, kaybedecek tek bir saniyeleri dahi olmadığını ifade ederek, çalışma mesaisine incelemelerle hızlı bir giriş yaptı.

Rahmi Metin: Kaybedecek Bir Saniyemiz Yok
Rahmi Metin: Kaybedecek Bir Saniyemiz Yok admin

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye Birincisi olarak Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi Metin, mazbata ve başkanlık devir teslim töreninin ardından başkanlık makamına oturmadan soluğu sokakta aldı.

Rize Belediyesinin yapımı devam eden çalışmalarını yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak üzere sokağa inen Başkan Metin’e özel kalem müdürü ile belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Metin ilk olarak Meydan Park Projesindeki çalışmaları yerinde incelemek ve çalışmaların son durumunu görmek üzere 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında başkan yardımcıları ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Metin, Rize’nin daha yaşanabilir bir il haline gelmesi için kaybedecek tek bir saniyelerinin dahi olmadığı bilincinde olduklarını ifade etti.

Türkiye birincisi olarak hemşehrilerinin büyük bir teveccühüyle belediye başkanı seçilmesinin üzerindeki sorumluluğu ve omuzlarındaki yükü artırdığını kaydeden Rize’nin yeni belediye başkanı Rahmi Metin, hemşehrilerinin güvenine layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ve birlik beraberlik içerisinde Rize’yi hak ettiği yere taşıyacaklarını belirtti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!