Advert
Advert
Advert

KALKANDERE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUPA HEYECANI

KALKANDERE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUPA HEYECANI

KALKANDERE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUPA HEYECANI
KALKANDERE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUPA HEYECANI admin

Bu yıl birincisi düzenlenen hükümlüler arası futbol turnuvası 12 takım ve 96 hükümlünün katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuva sonunda yarı finale 3 takım kaldı. Finale kalan ‘Fırtına 53’ ve ‘Barışgücü Spor’ Kalkandere İlçe Stadında karşı karşıya geldi. İnfaz ve Koruma Başmemuru Remzi KOL’un hakemliğini yaptığı maçın başlama vuruşunu Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Burak KILIÇ ve Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çayır tarafından yapıldı. Normal süresi 5-5 biten maç sonucunu penaltı atışları belirledi.  Turnuva sonucunda Şampiyon olan Fırtına 53 takımı zafer heyecanı yaşarken,  ikinci olan Barışgücü Spor teselliyi ikincilik ödülünde buldu.  

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal SEKÜCÜ, Kalkandere Kaymakamı Sercan YILMAZ, Rize Cezaevi Savcısı Orhan YÜKSEL, Kalkandere Savcısı Meriç KAPUSUZ PINARBAŞI, Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Burak KILIÇ, Rize L tipi Kapalı CİK Müdürü İrfan GÜNEŞ ve Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa ÇAYIR ile  beraberinde Açık Ceza İnfaz Kurumu Personelinin katılımıyla final töreni gerçekleşti. Final töreninde Fırtına 53 takımı birincilik kupasını Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal SEKÜCÜ’den, Barışgücü Spor ikincilik kupasını Kalkandere Kaymakamı Sercan YILMAZ’dan ve Atmacalar Spor üçüncülük kupasını Kalkandere Savcısı Meriç KAPUSUZ PINARBAŞI’ndan aldı. Turnuvanın gol kralı hükümlü Halil BERBER ise madalyasını Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa ÇAYIR’dan aldı.

Dostluk içerisinde gerçekleştirilen bu ilk organizasyonda, bir araya gelerek güzel bir faaliyete imza atan tüm hükümlülere ve emeği geçen personele teşekkürlerini ileten Rize Cumhuriyet Başsavcımız Önder Kemal SEKÜCÜ bu tür organizasyonların devamının geleceğini belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!