Advert
Advert
Advert

Mardinli Rizespor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı

Mardin Kızıltepe Rizespor Taraftarlar Derneği yönetim Kurulu Başkanı Harun Çınar ve yönetim Kurulu üyeleri Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan maçı izlemek için Rize’ye geldiler.

Mardinli Rizespor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı
Mardinli Rizespor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı admin

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri maçtan önce Başkan Hasan Kartal ile bir araya geldi.

Mardin Kızıltepe’deki derneğin amacının Rize ile Mardin şehirleri arasında kardeşlik köprüsü kurarak iki şehrin bu kardeşlik ile tanıtımını yapmak olduğunu ifade eden Başkan Harun Çınar, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’a başarı dileyerek, “Rizespor’un maçlarını sadece Rize’de değil deplasmanda da takip ediyoruz. Her zaman ve her yerde Rizespor’un yanındayız” dedi.

Başkan Hasan Kartal, taraftarlar derneği yönetimine, gösterdikleri Rizespor özverisi için teşekkür etti.

Dernek üyeleri Pazar ilçesi İlçe Gençlik Müdürü Mardin’li Halil Kaya ile de tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hamsi Festivaline katıldılar

Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü arasındaki maçı izlemek için Rize’ye gelen Kızıltepe Rizespor Taraftarlar Derneği üyeleri, Rize Belediyesi'nin organize ettiği hamsi festivaline katıldılarak Rize Valisi Kemal Çeper ve Belediye Başkanı Reşat Kasap ile bir araya geldiler.

Buluşmada açıklama yapan Vali Kemal Çeper, “Mardin’de Rizespor taraftarlar derneğinin olması bizim için mutluluk verici bir olay. Bu dernek ile Rize ve Mardin arasında bir kardeşlik oluşturacağız. Seneye inşallah Mardin’de bir hamsi festivali organize edeceğiz” dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap ise dernek üyelerinin önceki gün kendisini ziyaret ettiğini hatırlatarak, “Bundan sonra her türlü faaliyette birlikte olacağız. Derneğin resmi açılışına Vali Bey ile beraber geleceğiz. Bu dernek Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesini birbirine yaklaştıracaktır. Turizm etkinliklerinde birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!