Advert
Advert
Advert

Genç iş adamı Önder İbuk aktif siyaset yaptığı Ak Partiden belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Rize’de Ak Parti beledıye Başkan adayı heyecanla beklenirken , Rize merkez belediye meclisi aday adaylığı başvurularıda devam ediyor. Rizenın sevilen genç iş adamı Önder İbuk aktif siyaset yaptığı Ak Partiden belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı. Dosyasını tamamlayan Önder İbuk başvuru belgesini Ak parti merkez ilçe başkanı Fatih Köseden teslim aldı. Rize’nin Güneysu ilçesinde doğan Önder İbuk ilk orta ve lise eğitimini Rize’de tamamladıktan sonra sırasıyla Çukurova üniversitesi ve Atatürk Üniversitelerinde lisans eğitimlerini tamamladı.

 Genç iş adamı Önder İbuk aktif siyaset yaptığı Ak Partiden belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı.
 Genç iş adamı Önder İbuk aktif siyaset yaptığı Ak Partiden belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı. admin

Biyolog olan Önder İBUK 8 yıl global şirketlerde görev aldıktan sonra memleketi olan Rize’de ticari faaliyetlerine başladı.Genç yaşına rağmen İş ve eğitim hayatında çeşitli dernek ve STK larda görev aldı. Türkiyenın bir çok bölgesinde bulunup inceleme ve gözlemleme fırsatı olan eğitim seminer ve toplantılara katılan Önder İBUK 
‘’Yerel yönetimlerin başarısı ve kalkınması totalde ülkemizin başarısı ve kalkınmasını hızlandıran en önemli etkenlerden birisidir. Cumhurbaşkanımızın çok önemsediği yerli üretim stratejisi sadece hammadde işlenmesi değildir şehrimizin jeolojik ve kültürel konumu doğal kaynakları ,deniziyle şehir merkeziyle ve yaylalarıyla gerçek bir yerli mirasdır. Bu bağlamda yapılan ve yapılacak olan hizmetler şehrimizin tanıtımı ve kalkınmasının hızlanması açısından çok önemlidir. Yeni dönem belediye başkanlığı seçiminde belediye meclis üyeliği ile şuana kadarki kişisel birikimlerim ve bundan sonra edineceğim bilgi ve tecrübe kazanımlarımla şehrime hizmet etmek arzusundayım ‘’ dedi.

rize belediye meclis üyesi önder ibuk rize belediye aday adayı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Genç     2018-11-22 Özellikle böyle vizyon sahibi genç kardeşlerimizi belediye meclisinde görmek istiyoruz şimdiden başarılar dilerim
Hasan erdoğan     2018-11-22 Adam gibi adamdır.rize belediyesine değer katacak ve partisine iyi hizmet edecek yolun açık olsun.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!