Advert
Advert
Advert

Rize Vakfı’nın Yeni Yönetimi Belli Oldu…

Rize Vakfı’nın Yeni Yönetimi Belli Oldu…

Rize Vakfı’nın Yeni Yönetimi Belli Oldu…
Rize Vakfı’nın Yeni Yönetimi Belli Oldu… admin

7 Nisan 2018 Cumartesi günü, Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde bulunan, “Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı”nın 15. Genel Kurulu Vakfın Genel Müdürü ve emektarı Yılmaz EKŞİ’nin organizatörlüğünde yapıldı.

***

Rize’nin yetiştirmiş olduğu en önemli iş, siyaset ve bürokratların yer aldığı Rize Vakfı’nın bu genel kuruluna da yoğun ilgi vardı.

***

İş ve siyaset dünyasının en önemli simalarından biri olan Orhan KEÇELİ’nin başkanlığını yaptığı Vakfın, yüzlerce öğrenciye burs verdiği ve Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğu herkesin malumudur. 

***

Bu yıl yapılan genel kurul sonucunda Yüksek İstişare Kurulu’nda; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, eski Başbakanlarımızdan Mesut YILMAZ, eski Başbakan yardımcılarımızdan Murat KARAYALÇIN, eski bakanlardan Tuncay MATARACI, Milletvekili Metin KÜLÜNK’ün yanı sıra eski milletvekillerinden Sami KUMBASAR, Fehmi MEMİŞOĞLU, Ahmet KABİL, Necdet SARUHAN, bilim insanı Prof.Dr. Mehmet HABERAL, TOBB ÖNCEKİ Başkanı Fuat MİRAS, Büyük Kulüp Başkanı Armatör Gündüz KAPTANOĞLU, iş adamı Rizespor Başkanı Kemal YARDIMCI, Tevfik YAMANTÜRK, Mehmet CENGİZ, Bülent KUYUMCU, ÖNCEKİ Rizespor Başkanı Metin KALKAVAN, Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Muharrem KEÇELİ, İbrahim DUMANKAYA, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf NAMOĞLU, Fazlı YILDIRIM, gibi isimler yer aldı.

Ayrıca önceki Adalet Bakanlarından Kenan İPEK, Ankara Rizeliler Derneği’nde uzun yıllar başkanlık yapan Danıştay üyesi Hayrettin KADIOĞLU, THY Genel Müdürü Bilal EKŞİ, önceki THY Genel Müdürü Temel KOTİL, Aile Bakanlığı önceki Müsteşarlarından Ebubekir ŞAHİN,  Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Şuayip BİRİNCİ, Prof.Dr.Yusuf BÜKEY, İstanbul Sağlık Müdürü Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU, Vakıfbank Baş Hukuk Müşaviri Şeref YAROĞLU da Yüksek İstişare Kurulu’nda yer alanlardandır.

Tam liste şu şekildedir:

***

Vakfın Yönetim Kurulu ise; İş adamı Orhan KEÇELİ, eski milletvekillerinden; Mahmut EKŞİ, Cengiz KAPTANOĞLU, Ahmet Güryüz KETENCİ, İTÜ önceki Rektörü ve şu an MEF Üniversitesi Rektörü olan Prof.Dr. Muhammed ŞAHİN, eski DGM Savcılarından ENGİN BALTACI, Levent Tenis Kulübü Başkanı Şeref KEÇELİ, Basın Konseyi Başkanı Pınar TÜRENÇ, yine iş adamlarından spor camiasının sevilen ismi Abdurrahim ALBAYRAK, ünlü tekstilci Özcan SÜMER, madencilik sektörünün önde gelen isimlerinden Mehmet AKDAĞ,  Dilek Pastanelerinin sahibi Murat Kamil GÜMÜŞ, Avukat Emrullah GÖZCÜ ve yazarımız Başmüfettiş Erkan HACIFAZLIOĞLU yer aldı.

Tam liste şu şekildedir:

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!