Advert
Advert
Advert

Bakan Bak Cenaze Törenine Katıldı

Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Halasını Son yolculuğunu uğurladı.

Bakan Bak Cenaze Törenine Katıldı
Bakan Bak Cenaze Törenine Katıldı admin

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden halası Sabriye Biber (94), Öğle Namazına müteakip Pazar ilçesindeki Sahil Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçenin Akmescit Köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Pazar Sahil Camiinde kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve cenaze yakınlarının yanısıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcıları,Riport Yönetim Kurulu Başkanı ve Rize Ticaret Ve Sanayiİ Odası  başkan Adayı Asım ÇİLLİOĞLU  ilçe ve belde belediye başkanları ile stk başkan ve temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Bakan Bak'ın halası Sabriye Biber'in cenazesi  Öğle Namazına müteakip Pazar ilçesindeki Sahil Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçenin Akmescit Köyündeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!