Advert
Advert
Advert

Şehit Fazlıoğlu 15 Gün Önce Rize'de Çay Toplamış

Batman’da şehit düşen Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşinin de geçen yıl doğudaki bir operasyonda yaralanıp gazi olduğu ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü bilgisine ulaşıldı.

Şehit Fazlıoğlu 15 Gün Önce Rize'de Çay Toplamış
Şehit Fazlıoğlu 15 Gün Önce Rize'de Çay Toplamış admin

Batman'ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun bekar olduğu ve 15 gün önce annesiyle birlikte Kendirli’de çay topladıktan sonra Ramazan arefesinde tekrar görevine döndüğü öğrenildi.

2 erkek kardeşi bulunan Şehidimiz Soner Fazlıoğlu’nun kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşinin de geçtiğimiz yıl doğudaki bir operasyonda yaralanıp  gazi olduğu ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü bilgisine ulaşıldı.

Kışları Rize’de, yazları ise Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen şehit Fazlıoğlu’nun ailesi, yaş çay zamanında Rize’ye gelerek çayını topladıktan sonra tekrar Bandırma’ya dönüyordu. Mayıs ayı içerisinde birliğinden izin alarak Rize’nin Kendirli beldesine annesiyle birlikte gelen Soner Fazlıoğlu, çayı topladıktan sonra Ramazan Arefesinde annesiyle beraber Rize’den ayr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!