Advert
Advert
Advert

Taksi Dolmuşları İstemeyenler Var

Yasın Çakmakoğlu şehir içinde dolmuş taksiciler sayesinde esnafında araçları ile gelmeyeceği ayrıca yüzde 50 taksilerde azalma olacağını söyledi.

Taksi Dolmuşları İstemeyenler Var
Taksi Dolmuşları İstemeyenler Var admin

Rize Şehir içİ dolmuş taksilerin hayata geçmesi için hazırlanan proje ile şehir trafiği rahatlatılmak isteniyor.

    Rize Belediyesi ve Şehir içi Taksiciler Odası tarafından şehir merkezinde trafiğin rahatlaması ve taksi duraklarının azaltılması konusunda yapılan çalışmalarda sona gelindi.

    Rize Şehir içi Taksiciler Odası Başkanı Yasın Taşçıoğlu 3 yıldır bu proje üzerinde çalışmalar yapıldığını belirterek “ Belediye başkanımız ve taksi esnafımız çeşitli bürokratlar ve uzmanların katılımı ile yaptığımız çalışmalarda şehir içi trafiği nasıl rahatlatırız çalışması yaptık, tüm sorunlar çözüldü ve son aşamaya kadar geldik, amaç burada esnaf  ve tüccarın aracı ile çarşıya gelmemesi, şehir içi dolmuşlar belli saatlerde tıka basa dolmakta, ancak mahalleler arasında servis yapacak olan ve 8 yolcu alabilecek olan taksiler ile 2 Tl ye esnaf veya tüccar iş yerine gelebilecek, günlük Rize”de 60 bin kişi taşınmakta, bunun 30 binini dolmuşlar taşıyor ve diğer 30 bini kendi araçları ile gelmekte, artık şehrimiz yoğun trafiği kaldırmıyor. Bizler taksiciler olarak 2 taksici tek araç alarak araç sayımızı yarı yarıya düşürmek istiyoruz. Tüm arkadaşlarımıza kabul ettirdik” dedi.

      Frene basanlar var

115 bin kişinin sıkıntısını gidermek istediklerini belirten Yasın Taşçıoğlu “ Araç siparişlerini bile görüştük, taksi sayısı Rize”de yarıya düşecek ve ulaşımı dolmuşlar ile yapılmayan yerlere bile taksicilerimize servis açmıştık,  şimdi son aşamaya geldiğimiz konuda birileri frene bastı, Rize Belediye Başkanımız birilerinden mi talimat aldı. Burada siyaset üstü Rize için çalışma yapılırken bunun içinde siyaset sokmak adaletsizlik ve talihsizlik olur. Rize”ye Rizeliye kötülük etmek yakışmaz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!