Advert
Advert
Advert

Rize Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı Seçimlerine Doğru

RTSO Seçimlerinde 3 Başkan Adayı Yarışacak

Rize Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı Seçimlerine Doğru
Rize Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı Seçimlerine Doğru admin

RTSO SEÇİMLERİNDE BAŞKAN ADAYLAR BELLİ OLDU.
 
Rize’de yeni bir seçim heyecanı start alıyor. Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 5-6 aylık bir süre zarfında yapılacak gibi görünüyor. Rize tüccarı, esnafı, seçimleri, seçim yarışlarını seviyor. Fakat RTSO meclis üyeliği seçimleri hiçbir seçime benzemiyor! Çünkü bu seçim çok zor bir seçim. Düşünsenize ticari rakibinizden oy istiyorsunuz. Allah aday olacak  arkadaşlara kolaylıklar versin.
 
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)seçimleri ile ilgili birkaç bilgi aktardıktan sonra aday olacak isimler hakkında kısaca bilgi vereceğim.
RTSO’da 21 Meslek grubu var. Bu meslek gruplarından 46 meclis üyesi seçiliyor. Birde bu meslek gruplarının Yedek Meclis Üyeleri  ve Meslek Komiteleri var. Tamamına bakıldığında 125 kişilik bir ekibe ihtiyacınız var. Meslek gruplarınızda ki isimleri belirleyince yola çıkabilirsiniz. Rize Ticaret ve Sanayi odası seçimleri Başkan Adayları belli olur ve Başkan ve ekibi olarak yola çıkılır. Elbette Başkan Adayanlarının da seçilememe ihtimali vardır. Bir bakmışsın yola çıktığın Başkan Adayım Meclise girememiş onun için alternatif Başkan adayı, Meclis Başkanı ’da seçim öncesi belirlenir.

Şimdi Gelelim RTSO Başkan adaylarına…..Şuan ki mevcut Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu, yeniden aday olacak,RTSO Başkanlığı sürecinde nasıl bir yönetim sergilediğini sizlerin taktirine bırakıyorum. Edindiğim bilgiye göre şuan ki mevcut RTSO Meclisinde bir bütünlük görünmüyor. Karamehmetoğlu’nun şuan ki mevcut RTSO Meclisi ile yola devam etmesi zor görünüyor.Karamehmeoğlu’nun hem meclis içerisinden hem de yeni isimleri listesine ekleyip yoluna devam edeceğini düşünüyorum

.Bir diğer aday…Asım  Çillioğlu Riport Yönetim Kurulu Başkanı 3 yıldır RTSO seçimlerine hazırlık yapıyor.Esnaf,Tuccar ziyaretlerini düzenli bir şekilde yapıyor. Edindiğim bilgiye göre listelerini çoktan oluşturmuş seçim startını vermiş bile…Televizyon programlarına çıkıyor.Cenazelerde,düğünlerde toplumsal faaliyet olan her yerde  Asım Çillioğlu’nu görmek mümkün. Bu seçimlere en iddialı hazırlanan isim diyebiliriz

.Son olarak  Numan Toprak, Boyner Mağazası, Kuyumculuk ve İnşaat sektöründe faaliyet yürüten bir esnaf. Numan Toprak ismini vergi ödül törenlerinde çokça görmüşsünüzdür.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!