Advert
Advert
Advert

Genç futbolcu Fatih Kaan Arıman dünya evine girdi

Ofspor'un 23 yaşındaki Rizeli genç futbolcusu Fatih Kaan Arıman, düzenlenen nikah töreninde Gülşen Kasap ile dünya evine girdi.

Genç futbolcu Fatih Kaan Arıman dünya evine girdi
Genç futbolcu Fatih Kaan Arıman dünya evine girdi admin

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen ve profesyonel sözleşmeye imza attıktan sonra 2 sezondur Ofspor Kulübünde defans oyuncusu olarak görev alan Arıman Tekstil Sahibi Recep Ali Arıman'ın tek oğlu Fatih Kaan Arıman, Kasapoğlu Balıkçılık'ın sahibi Kadir Kasap'ın tek kızı Gülşen Kasap ile hayatını birleştirdi.
23 ay önce nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Genç Çiftin, Kültür Park Altın Salon'da düzenlenen nikah törenine Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı Serkan Birben ve Rize İl özel İdaresi Başkanı Mehmet Kazancı katılarak genç çiftin şahitliklerini yaptılar.
Belediye Başkan Yardımcısı tarafından kıyılan nikahta Genç çift, coşkulu birer "Evet" diyerek tüm şahitlerin huzurunda nikah defterini imzaladılar. AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı genç çifti tebrik ederek bir yastıkta kocamalarını diledi ve evlilik cüzdanını Gülşen Kasap Arıman'a takdim etti.
Nikah törenine katılan Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral, Çaykur Rizespor Altyapı Sorumlusu Mehmet Ali Karaca, TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik başta olmak üzere spor camiasından antrenörler ve damadın futbolcu arkadaşları bu mutlu günde genç çifti yalnız bırakmadılar.
Arıman çifti nikahın ardından 5 günlük balayı için Antalya'ya hareket etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!