Advert
Advert
Advert

Rize'nin Vatansever Kardeşleri

Çamlıhemşin İlçesine bağlı Güllü Köyü nüfusuna kayıtlı İrfan ve İhsan Kıran kardeşler aynı mesleği seçti.

Rize'nin Vatansever Kardeşleri
Rize'nin Vatansever Kardeşleri admin

Çamlıhemşin İlçesine bağlı Güllü Köyü nüfusuna kayıtlı İrfan ve İhsan Kıran kardeşler babalarının isteği üzerine aynı mesleği seçerek Özel Harekat jandarma (P.Ö.H) ve Özel Harekat polisi (J.Ö.H) oldular.
2013 yılından itibaren Jandarma Özel Harekat (J.Ö.H) olarak Hakkari'de görev yapan İrfan Kıran'ın kardeşi İhsan Kıran da Kırşehir'de Polis Özel Harekat (P.Ö.H) olarak göreve başladı. İki kardeşin özel harekat olarak görevde olması Çamlıhemşin ilçesi ile doğup büyüdüğü Köyleri olan Güllü Köyünde gurur ve sevinçle karşılandı.
TORNUMUDA BÜYÜYÜNCE ÖZEL HAREKAT YAPMAK İSTİYORUM
İki oğlunu da vatanın güvenliğine adayan Baba Mustafa Kıran ''Ben evlatlarımla gurur duyuyorum. Çok şükür vatanımız için iki yiğit evlat büyütmüşüm. Aslanlar gibi iki yiğit evladın Babasıyım. Allah izin verirse bir tornum daha var büyüyünce onu da özel harekat yapmak istiyorum. Bu Vatan bizim, bu Bayrak bizim, bu toprak bizim, bu Devlet bizim. Toprağımız, vatanımız, milletimiz ve bayrağımızın selameti için mücadele veren bütün güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun'' dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!