Advert
Advert
Advert

Başarısı Her geçen Gün Artan Okul Çay Ortaokulu

TEOG sınavında 4 öğrencisi 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Rize Merkez Çay Ortaokulu’nun TEOG sınavlarında Devlet okulları arasında Rize Merkezde ilk sırada yer aldığı bildirildi.

Başarısı Her geçen Gün Artan Okul Çay Ortaokulu
Başarısı Her geçen Gün Artan Okul Çay Ortaokulu admin

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG sınavında 4 öğrencisi 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Birinciliğini paylaşan ve TEOG sınavında öğrencilerinin  %61 i 100 net ve üzerinde olan Rize Merkez Çay Ortaokulu,  farklı ve başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 

Dönem sonu yaklaşırken 15-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında  “Çay’da Fark Var” etkinlikleriyle ön plana çıkmaya hazırlanan Çay Ortaokulunda faaliyetler durmaksızın devam ediyor.

Okul Yönetimi; “Öğrencilerin yenilikçi yöntemlerden, tekniklerden ve içeriklerden haberdar olmalarına imkan vermek, özgün çalışmaları belirleyerek ön plana çıkarmak, öğrencilerin bireysel farklılıklarını ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak çoklu zeka kuramına uygun etkinlikleri öğrenciler ile buluşturmak amacıyla tüm öğretmenlerin özverili, gayretli çalışmalarını ‘Çay’da Fark Var’ etkinlikleri ile paydaşlarımız ile buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çay Ortaokulunun sadece TEOG sınavlarındaki başarısıyla değil farklı çalışmaları ile sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde de birçok başarılı sonuç elde ettikleri biliniyor.

Okul Müdürü Vahap Yıldız, TEOG sınavlarındaki başarılarını “Çay da Fark Var” etkinlikleriyle süsleyeceklerini ifade etti.

“Çay da Fark Var” etkinlik koordinatörü Okul Müdür Yardımcısı Yekta Serdar Cebecioğlu, zirveyi hedefleyen bireyler yetiştirdiklerini belirterek, Çay Ortaokulu olarak çağın gerektirdiği eğitim anlayışın yükselen yıldızı olduklarını kaydetti.

Kaliteli bir eğitim anlayışından yola çıkarak yenilikçi vizyonu, modern altyapısı ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile geleceğin vizyon ve nitelikli nesillerini yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Çay Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yekta Serdar Cebecioğlu, “Okulumuz, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi anlamlandırarak öğrenen, öğrenmiş olduğu bilgilerden yeni bilgiler üreten ve inovasyona açık bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiştir. ‘Çay da Fark Var’ etkinliklerimiz ile amacımız, eğitim öğretim programlarında yerini bulan, öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, ahlaki gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak farklı öğrenme ortamları oluşturabilmektir. Etkinliklerimize katkı sunan tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!