Advert
Advert
Advert

Cep telefonu kaçakçıları Rize'de yakalandı

Rize Emniyeti tarafından yapılan yol kontrollerinde 15 kaçak cep telefonu ve 6 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Cep telefonu kaçakçıları Rize'de yakalandı
Cep telefonu kaçakçıları Rize'de yakalandı admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 13 Nisan tarihinde il genelinde yaptığı çalışmalar şöyle;
- 48 plakalı bir araçta Kaçak Suç eşyası olabileceği yönünde bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler aracı Çiftekavak Balıkçı barınağı giriş kısmında durdurmuş, araç içerisi ve araçta bulunan şahısların kontrol edildiği esnada araçtan inerek orta refüje doğru kaçmaya çalışan M.K. isimli şahıs durdurulmuş, şahsın yapılan kontrolünde üzerinde taşıdığı sırt çantasında faturası olmayan 15 adet kaçak cep telefonu ve 13 Adet Şarj Cihazı olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılmıştır.
- Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Döner Kavşakta yapmış olduğu kontrollerde ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan 55 plakalı bir araç ekipler tarafından takibe alınmış, megafon ve sirenle uyarılarak durması yönünde anons edilmiş, araç sürücüsü ikazlara uymayarak kaçmaya devam etmiştir. Yaşanılan kovalamaca esnasında dur ihtarına uymayarak kaçan araç içerisinden Rize Şehir Stadyumu karşısında yol kenarına bir şeyler atıldığı görülmüş, ekipler tarafından yapılan kontrolde yol kenarında 2 adet tabanca ve tabancalara ait 2 adet şarjör ele geçirilmiştir. Bahse konu araç sanayi sitesi girişinde polis ekipleri tarafından durdurulmuştur. Araç ve içerisinde bulunan şahıslar kontrol edilmiş, araç sürücüsü S.K. ve C.D. isimli şahıslara 6136 sayılı Kanuna Muhalefet ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmekten adli işlem yapılmıştır.
- Ayrıca; Alipaşa uygulama noktasında yapılan kontrollerde 4 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 22 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayın şüphelileri H.M., Ö.S., Z.K. ve S.A. isimli şahıslara gerekli adli işlemlerin yapıldığı bilgisine ulaşılmıştır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!