Advert
Advert
Advert

Bakan Arslan: Ovit Tüneli 2018'de Hizmete Girecek

Rize'de yürütülen asayiş uygulamalarında 6 ruhsatsız tabanca, 6 bin 120 paket gümrük kaçağı sigara, 305 şişe içki ve 20 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Bakan Arslan: Ovit Tüneli 2018'de Hizmete Girecek
Bakan Arslan: Ovit Tüneli 2018'de Hizmete Girecek admin

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, asayiş ve güvenin sağlanması için il genelinde yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen bir otomobilde yapılan arama sonucunda, muhtelif yerlerde gizlenmiş 4 parça halinde toplam ağırlığı 20,51 gram esrar ele geçirildiği, otomobilde bulunan  Y.Ü. ve G.G'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Zanlılar hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan adli işlem yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, kaçakçılığın önlenmesi kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde ise 6 bin 120 paket gümrük kaçağı sigara ve 305 şişe kaçak içki ele geçirildiği, olayın şüphelileri Gürcistan uyruklu Z.K, S.A, L.J, R.K, O.M, P.M, M.S, K.P, T.S, G.M, R.S, E.S, D.A. ve G.G'nin gözaltına alındığı, yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. 

Öte yandan, yapılan arama çalışmalarında ise 6 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 78 adet fişek ele geçirildiği, 32 işyeri ve bin 177 şahsın kontrol edildiği, aranması iki kişinin yakalandığı bildirildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!