Advert
Advert
Advert

Avukat Osman Yetkiner vefat etti

Avukat Osman Yetkiner vefat etti

Avukat Osman Yetkiner vefat etti
Avukat Osman Yetkiner vefat etti admin

Rize Barosu avukatlarından Osman Yetkiner tedavi gördüğü Ankara’da vefat etti.

Rize’nin renkli siması ve kişiliği ile tanınan avukatlarından Osman Yetkiner, bir süredir Ankara’da tedavi görüyordu. Pazar günü rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Yetkiner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yetkiner’in cenazesi Çankaya Belediyesi’ne ait araçla Rize’nin Güneysu İlçesi Ortaköy Köyü Karşı Mahallesi’ndeki evine getirildi. Rize Barosu’na kayıtlı uzun yıllar avukatlık yapan Osman Yetkiner, Güneysu Merkez Camiinde bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ortaköy Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

RİZE BAROSU’NDAN MESAJ

Rize Barosu vefat eden Avukat Osman Yetkiner için taziye mesajı yayınladı. Rize Baro Başkanı Avukat Mehmet Çırakoğlu mesajında vefat eden üyelerine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

RENKLİ BİR HAYATI OLDU

Avukat Osman Yetkiner hayatının her dönemini mücadele ile geçirdi. Avukatlık mesleğinin yanında iş dünyasında da çalışkanlığı ile bilinen Yetkiner, farklı sektörlerde iş hayatında bizzat kendisi de çalışarak yer aldı. Yetkiner bir dönemde AK Parti’den Rize Milletvekili aday adayı olmuştu.

TÜRBAN YASAĞININ KALKMASI İÇİN MÜCADELE VERDİ

Üniversitelerde türban yasağını kaldırmak için hazırlanan anayasa değişikliklerinin ilk tur görüşmelerinin TBMM'de başladığı 2008’li yıllarda hükümete destek olmak İçin ilginç bir eylem yapan Avukat Osman Yetkiner başörtüsü takarak basın açıklaması yapmıştı. Yetkiner, başörtüsü yasağına bu eylemi ile protesto ederek tepki göstermişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!