Advert
Advert
Advert

Rize'de böbrek taşı olan hastalara şifa oluyor

Rize'de 30 yıldır balıkçılık yapan Cemal Yavuzer, Karagöz balığının beyninden çıkardığı taşlarla, böbrek taşı bulunan hastalara şifa oluyor.

Rize'de böbrek taşı olan hastalara şifa oluyor
Rize'de böbrek taşı olan hastalara şifa oluyor admin

Rize'de bir marketin balık reyonunda hizmet veren 43 yaşındaki Cemal Yavuzer, 30 yıl önce öğrendiği yöntem sayesinde hazırladığı ilaç ile böbrek taşı rahatsızlığı bulunan hastalara şifa kaynağı oluyor.
Karagöz balığının beyninden çıkan beyaz taşlarla hazırladığı ilaç ile böbrek taşının eridiğini belirten Yavuzer, 30 yıldır balıkçılık yaptığını belirterek, "Balık taşının böbrek taşına iyi geldiğini 30 yıl önce yaşlı bir amcamız sayesinde öğrendim. O dönemlerde doktorlar, profesörler balık taşını gelip alır ve ilaç yaparlardı. Ben de onun sayesinde bu ilacı yapmayı öğrendim ve bugüne kadar olumlu dönüşler aldım" dedi.
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a da bu ilaçtan yaptığını ve fayda sağladığını söyleyen Yavuzer, "İlacı hazırladığım herkesten olumlu geri dönüşler aldım. Bu ilacın herhangi bir yan etkisinin olmadığı bilimsel olarak da ortaya konuluyor. İnternetten de araştırılabilir. Bu taş hemen hemen her balıkta bulunuyor ama asıl makbul olanı "Eşkina" olarak bilinen "Karagöz" balığında mevcut. İlacımızı balıkların beyninden çıkardığımız 5 taştan yapıyoruz. Halis zeytin yağı, soda ve limon karışımıyla yapılan ilacımızı bir gün ayazda beklettikten sonra hazırlıyoruz." dedi.
Yavuzer, ticari amaçlı bu ilacı yapmadığını da belirterek, "Bu taşlar kısıtlı bulunduğu için ilacı yapıp ticarete dökenler de mevcut ama ben yıllardır Allah rızası için ve insanlara faydalı olmak için yapıyorum. Bu ilaçla böbrek taşı tamamen yok oluyor. Lazer ile kırılan taş yeniden çıkabiliyor ama bu ilaçla tamamen yok oluyor." şeklinde konuştu.
Haber: Turgay AYHAN

rize böbrek taşı karagöz balık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
halo     2017-03-30 Şahsın Telefonunu rica etsek mümkün mü aceba yahut adresi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!